Arhitect (perioada determinata)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Arhitect (perioada determinata) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 10.02.2018
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  Profilul tau de incredere:
  Studii superioare - Arhitectura
  Vechime minima in proiectare: 3 ani.
  Limba Engleza la nivel avansat
  Cunostinte Autocad

  Responsabilitati

  Entuziasmul si pasiunea te pot face sa:
  Coordonezi entitatile implicate in crearea unui concept coerent din punct de vedere tehnic, functional si de conformitate;
  Asiguri legatura intre echipa de proiect, analistul de evaluare al investitiilor si furnizorul de proiectare;
  Colaborezi cu companiile de proiectare, executie, furnizori si consultant;
  Urmaresti implementarea tuturor variatiilor/abaterilor proiectului, conform proiectelor de cladiri ;
  Mentii actualizata baza de date a standardelor si regulamentelor aplicabile contractelor si baza de date pentru proiectarea electronica a tuturor sediilor.