Customer Marketing Assistant

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Intersnack Romania active.


Vezi toate job-urile Customer Marketing Assistant active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: Intersnack Romania
Domeniu:
  • Marketing
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 12.05.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Intersnack Romania este parte a grupului Intersnack, o companie internaţională puternică, dezvoltată pe coordonate solide: experienţă de zeci de ani in producţia de snackuri, produse delicioase, iubite şi apreciate de consumatori şi mii de angajaţi pasionaţi şi entuziaşti.

    Tradiţia sa indelungată şi combinaţia sa de experienţă şi profesionalism au transformat grupul Intersnack in ceea ce este in prezent, liderul de piaţă in sectorul snack-urilor sărate din Germania si una din cele mai importante companii in Europa in segmentul de snack-uri sărate.

    Portofoliul Intersnack Romania include marci internationale precum Chio, Pom-Bar, Felix Goldfischli dar si marci locale iubite de consumatori: Nutline si Fiesta.
    Ceea ce ne caracterizeaza este inovatia, spiritul intreprinzator, creativitatea si lucrul in echipa. Filozofia noastră se bazează pe un proces rapid de luare a deciziilor, acţiuni eficiente şi soluţii inteligente.
    Alatura-te echipei noastre si adu-ti contributia la succesul Intersnack!

    Cerinte

    Cautam o persoana dinamica, care doreste sa-si dezvolte cariera in Marketing in una din cele mai cunoscute companii FMCG din Romania, lider pe piata snack-urilor sarate.
    Ca asistent marketing vei lucra impreuna cu colegii din departamentul de Marketing in activitatile defasurate si te vei ocupa de:
    - gestionarea proiectelor pentru care esti desemnat/a evenimente BTL tasting, sampling, instore activations, organizare de evenimente, proiecte speciale, etc.
    - vei gestiona relatiile comerciale cu agentiile specializate in BTL, si in dezvoltare de POSM, in productia si distributia materialelor promotionale, conform regulilor si procedurilor interne,
    - vei initia, superviza si controla trimiterea in teren a materialelor promotionale (posm-uri, standuri, premii, materiale suport pentru actiunile de in-store).
    - vei face vizite pe teren pentru a observa implementarea proiectelor si vei colecta feedback
    - va trebui sa urmaresti ultimele noutati din piata si sa faci propuneri pentru imbunatatirea continua a modului de lucru, a materialor folosite in proiecte si a tipurilor de actiuni.
    - vei face analize impreuna cu colegii din customer marketing si vei asigura rapoarte si informatii necesare pentru fundamentarea actiunilor de customer marketing
    - vei acorda suport pentru strangerea datelor necesare aprobarii si implementarii proiectelor din planul de activitati si vei tine evidenta facturilor

    Responsabilitati

    Ce ne dorim de la tine:
    - sa ai o diploma universitara (preferabil in economie) si sa demonstrezi o buna intelegere a principiilor de marketing si sales.
    - sa ai minim 1 an experienţă similara
    - sa fii proactiv/a si comunicativ/a,, organizat/a si foarte atent/a la detalii (ele fac diferenta!) si sa poti lucra sub presiune (doar cateodata!)
    - sa stii sa utilizezi pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint) si sa poti sustine prezentari in limba romana si engleza
    - dar, mai ales, sa fii creativ/a si pasionat/a de marketing, asa cum suntem noi si sa dai tot timpul ce e mai bun!




    Alte informatii

    Vei avea ocazia sa lucrezi alaturi de echipa care a creat si dezvoltat unele dintre cele mai cunoscute si iubite branduri din Romania (Chio, Pombar, Nutline), si care abia asteapta sa te cunoasca!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Hybrid

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (125)