Sport Events Trader/Betting Analyst (NIGHT SHIFT)

This job is no longer active!

View all jobs Adecco Romania active


View all jobs Sport Events Trader/Betting Analyst (NIGHT SHIFT) active on Hipo.ro

View all jobs Others active on Hipo.ro


Employer: Adecco Romania
Domain:
 • Others
 • Job type: full-time
  Job level: 0 - 1 years of experience
  Location:
 • BUCHAREST
 • Updated at: 02.06.2018
  Short company description

  Credem in tine!

  Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

  Cine este Adecco?

  Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

  Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

  Noi si voi, suntem Adecco.

  Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.
  Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

  Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

  Requirements

  High numerical ability
  High attention to detail
  Competitive instinct
  Well organized and analytical personality
  Computer literate
  Fluent in English, written and spoken
  It would be great if you have: Knowledge of sports betting, a university degree, preferably in an analytical field

  Responsibilities

  Live events trading (controlling prices) using fully in-house systems
  Live risk management
  Bets monitoring and settlement
  Testing new products and liaising with our product owners
  Leadership positions will become available as the team continues to growA passion for one sport at least (tennis, basketball or football)

  Other info

  Offer:
  Lunch vouchers;
  Private medical coverage;
  Life Insurance;
  Training and ongoing coaching;
  Real possibilities of promotions as supervisor or team-leader;
  Opportunity to work in a fast growing global business with the latest technology;
  Fun and flexible working culture;

  Working schedule: night shift with the start-time between 20.00 and 22.00. An increment of 25% will be automatically added to the gross salary for all the hours worked during the night

  Data privacy notice:
  Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe site-ul nostru.