Agent servicii client limba italiana

Angajator: Abracall.Ro
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 21.01.2018
  Scurta descriere a companiei

  Povestea noastra incepe in Italia, in primii ani ai secolului Nouasprezece , mai exact în 1908, cu fondarea Tipografiei „Populare“, mica realitate arizanala bazata pe traditii si cultura artei de imprimare. Este încadrată în 1997 nașterea lui Abramo Customer Care SpA, care se afirma într-un timp scurt, ca o companie lider în plan național și internațional pentru furnizarea de servicii de integrate de BPO (Business Process Outsourcing) specializată în activitățile de Front line (asistenta tehnica, comerciala, administrativa) și back office. De-a lungul anilor, Abramo Customer Care S.p.A. deschide noi sucursale în Calabria, Lazio, Sicilia. În 2009, Abramo a aterizat la Tirana in Albania și a fondat Albacall. La cinci ani după succes, grupul Abramo continua sa investeasca în străinătate și în 2014, se prezinta la Berlin fondand Abramo Deutschland, în 2015 la São Paulo ca Abramo do Brasil și în 2016 în Slovenia ca Abramo.Si. Între Europa și America de Sud, sunt implicați 7000 de Customer Agents cu un profesionalism ridicat, care răspund în peste 20 de limbi. În 2016 s-a nascut sora cea mai mica Abracall.ro în București, unde sunt gestionate activități de Front line și back office.

  Cerinte

  Dacă sunteți o persoană entuziastă, tenace și doriți sa parcurgeti un drum stimulant de munca, plin de noutati,trimiteți CV-ul.
  Vorbitor de limba italiana.
  Abilitati de comunicare si relationare.
  Adaptabilitate, deschidere la munca in echipa.
  Schimba fără frică,participa la construirea unei echipe câștigătoare!


  Responsabilitati

  Consultanții noștri gestionează în mod autonom întregul apel și propun, cu sprijinul sistemelor informatice, soluții pentru situațiile emergente ptr persoane fizice si juridice.
  Să colaboreze cu colegii în realizarea obiectivelor individuale și de grup
  Să participe activ la realizarea inițiativelor de afaceri cu idei personale și creative

  Alte informatii

  Asigurare medicala privata.
  Contract pe termen nedeterminat.
  Bonusuri de performanta.
  Decontare transport.
  Bonuri de masa.
  Vă oferim formare continuă, care vă va permite să deveniți un consultant excelent, autonom și întreprinzător.