Junior Resurse Umane (Salarizare si Administrare) -Timisoara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Crowe PayOut Romania Membru Crowe Global active.


Vezi toate job-urile Junior Resurse Umane (Salarizare si Administrare) -Timisoara active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Crowe PayOut Romania Membru Crowe Global
Domeniu:
 • Management - Consultanta
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 03.05.2018
  Scurta descriere a companiei

  Intr-o lume unde diversitatea este un element cheie, stim ca este esential sa adaptam serviciile noastre la cerintele clientilor, sa construim solutii customizate pentru fiecare client.

  Motto-ul nostru: Nu exista un serviciu care sa nu poate fi imbunatit.

  Cerinte

  Esti in cautarea unui job de Junior Resurse Umane (Salarizare si Administrare) in Timisoara?

  Iti doresti o echipa tanara, motivanta si energica? Hai sa ne cunoastem.

  Payout Payroll membru Crowe Horwath International isi mareste echipa si te asteapta sa ne trimiti CV-ul tau.  Ce cautam noi?

  O persoana cu studii superioare si experienta de minim 3 ani in calcul salarial si administrarea de personal, buna cunoscatoare a legislatiei muncii, responsabila, ordonata, cu experienta in lucrul cu clientii, cunoscatoare a limbii engleze si a operarii avansate in Excel.

  Responsabilitati

  Ce vei face face in echipa noastra?

  Vei avea responsabilitati atat pe partea de salarizare cat si pe cea de administrare personal privind companiile client alocate, vei gestiona activitatea de salarizare pentru societatile alocate, vei centraliza, prelucra si operara in sistemul informatic de salarizare a tuturor datelor si informatiilor transmise de catre client pentru constituirea calcului salarial corect, vei intocmi si verifica pontajele, statele de plata, fluturasii, ordinele de plata si declaratiile lunare conform legislatiei muncii.

  Pe partea de administrare de personal pentru companiile client alocate vei intocmi documente de personal pentru angajatii noi, acte aditionale pentru modificarile contractuale, decizii de incetare, suspendare sau revenire, vei opera in Revisal si transmite informatiile in termenul legal, vei completa si elibera adeverinte salariale solicitate de catre clientii gestionati.

  Pasiunea pentru oameni face cariera in HR. Te asteptam!

  Alte informatii

  Descrierea companiei

  PayOut Payroll Outsourcing membru Crowe Horwath International, furnizeaza servicii de salarizare, administrare de personal, consultanta, servicii pentru expati si leasing de personal.

  PayOut este un joint-venture intre doua mari companii italiene, Boscolo & Partners (servicii de consultanta, contabilitate si audit) precum si Zucchetti Grup (cel mai mare furnizor de aplicatii de resurse umane din Italia).

  Avand birouri deschise in 5 orase din Romania (Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Buzau si Oradea) furnizam servicii de resurse umane pentru peste 160 de companii romanesti si multinationale, avand peste 9000 de angajati si care activeaza in urmatoarele industrii: servicii, productie, distributie, retail, constructii si imobiliare.

  Serviciile noastre se bazeaza pe profesionalism, confidentialitate si flexibilitate. Furnizam intotdeauna cele mai bune servicii la cele mai bune preturi. Valoarea noastra adaugata vine ca urmare a echipei pe care o avem, dinamica si mereu cu un pas inaintea competitorilor nostri.

  Unul dintre lucrurile care ne motiveaza este de a castiga si mentine increderea clientilor nostri printr-un nivel constant si ridicat al serviciilor noastre.