Specialist planificare, control si raportare

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield Romania active.


Vezi toate job-urile Specialist planificare, control si raportare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Agricultura active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield Romania
Domeniu:
 • Agricultura
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 01.02.2018
  Scurta descriere a companiei

  Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania.
  Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, trimiteti un e-mail la adresa dpo@smithfield.ro

  Smithfield Romania este prezenta pe piata din Romania din 2004, dezvoltand de-a lungul timpului un model de afacere de succes, in urma investitiilor de peste 600 milioane USD, realizate pana in prezent. In cadrul grupului nostru de firme functioneaza in sistem integrat companiile Smithfield Ferme (divizia crestere porcine) si Smithfield Prod (divizia carne).

  Smithfield Romania a castigat de-a lungul timpului o pozitie de lider in industria carnii de porc, prin integrarea principiilor dezvoltarii sustenabile in strategia de afaceri. Ca parte a sustinerii dezvoltarii durabile a sectorului agricol și de crestere a animalelor din Romania. Smithfield Romania se implica in mod continuu in programe de dezvoltare sustenabile de impact in comunitatile zonelor in care ne desfasuram activitatea.

  Compania noastra investeste continuu in dezvoltarea profesionala a celor peste 2000 de angajati care provin in cea mai mare parte din comunitatile unde ne desfasuram activitatea. Smithfield Romania propune solutii multiple pentru dezvoltarea carierei deoarece consideram ca adevarata valoare Smithfield Romania rezida in fiecare dintre angajatii companiei, in implicarea si in dorinta lor de a schimba lucrurile in bine! Echipa Smithfield Romania are capacitatea de a se adapta pentru a face fata oricarei situatii si, totodata, de a se mobiliza intr-un mod extraordinar, acest lucru fiind demonstrat in practica prin pozitia de lider pe domeniul nostru de activitate.


  www.smithfield.ro
  www.smithfieldferme.ro

  Cerinte

  Studii superioare
  Experienta minim 1 an pe o pozitie similara
  Cunostinte avansate de utilizare a pachetului Microsoft Office
  Buna stapanire a limbii engleze
  Abilitate de a lucra atat individual cat si in echipa
  Capacitate de analiza, organizare, atentie la detalii si orientare spre rezultat
  Bune abilitati de comunicare si relationare

  Responsabilitati


  Centralizeaza si analizeaza datele primite de la ferme pentru a realiza diverse rapoarte
  Elaboreaza contractele cu colaboratorii impreuna cu Departamentul Juridic
  Mentine evidenta contractelor, a documentelor si a facturilor
  Realizeaza receptia de bunuri si servicii in sistemul informatic
  Mentine o colaborare buna cu fermierii si prestatorii de servicii

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Smithfield Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Smithfield Romania >>