Reglor lacuire

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VALEO LIGHTING INJECTION active.


Vezi toate job-urile Reglor lacuire active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: VALEO LIGHTING INJECTION
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 09.04.2018
  Scurta descriere a companiei

  Valeo Timisoara face parte din grupul Lighting Systems si a început productia de sisteme de iluminat in septembrie 2005, in crestere anuala, cu aproximativ 2000 de angajati in prezent.

  Productia este impartita in trei unitati: Aftermarket - piata de service (AFM), Produse Speciale (SP) si Echipamente Originale (OEM). In locatia din Timis, producem sisteme de iluminare fata si spate si lucram cu cele mai recente tehnologii si folosesc procese complexe de injectare, acoperire, lacuire, metalizare si asamblare.

  In februarie 2018 a fost lansat proiectul pentru clientul Mercedes, intr-un nou modul de productie, utilizand tehnologii si echipamente de ultima generatie in procesul de injectie mase plastice si cel de asamblare a farurilor (Engel, Krauss-Maffei and IMV - prototip pentru procesul de lacuire dezvoltat pentru Valeo).

  Daca esti un candidat puternic motivat caruia ii place sa lucreze intr-un mediu dinamic, in continua crestere, cu tehnologii de ultima generatie, asteptam aplicatia ta.

  Accepta provocarea VALEO!

  Cerinte

  Disponibilitate de a lucra in patru schimburi;
  Capacitatea de a acumula informatii noi;
  Experienta in procesul de lacuire 1-3 ani.

  Responsabilitati

  Schimbarea referintelor pe echipamentul de lacuire in functie de planificarea oferita de personalul Planificare/Logisitica, respectand procedurile aferente de manipulare a echipamentelor si uneltelor specifice, precedurile de curatenie si normele de securitate in munca.
  Instiinteaza personalul ICF despre pornirea procesului de fiecare data cand intra in schimb, la fiecare schimbare de referinta si dupa fiecare oprire a echipamentului de lacuire.
  Urmareste si alimenteaza linia cu lacul corespunzator, respectand normele de securitate in munca.
  Asigura operatorului desemnat pentru inspectia vizuala a reperelor finite, cu uneltele si documentatia aferenta referintei in lucru.
  Se va asigura ca operatorul a luat la cunostinta informatiile din documentele aferente procesului si normele de securitate in munca.
  Informeaza superiorul direct in legatura cu orice neconformitate intalnita in procesul de lacuire, in functionarea, ordinea si curatenia echipamentului si a uneltelor de lacuire, inregistrandu-le in documentele aferente fiecarei cauze si neconformitati.
  In caz de neprogramare a echipamentului de lacuire va proceda spre decuplarea acesteia de la sursele de tensiune si aer comprimat in conformitate cu procedurile aferente acestei situatii.

  Alte informatii

  Beneficii:
  Oportunitati de dezvoltare profesionala;
  Mediu international de lucru & oportunitati de mobilitate;
  Salarii competitive bazate pe perfomanta, al 13-lea salariu;
  Tichete de masa;
  Sanatate & Bunastare (Asigurare privata de sanatate, activitati sportive etc.);
  Transport asigurat din Timisoara si Giarmata.