Asistent comercial cu limba spaniolă

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Import-Export
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 12.12.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Căutăm o persoană dinamică, comunicativă, cu spirit comercial și capacitate de organizare pentru a se alătura Departamentului Comercial din Iași.  Pentru reușita în această misiune este nevoie de:  - Abilități excelente de comunicare în limba spaniolă (nivel min B2);
  - Bune abilități de comunicare şi negociere, cu o excelentă capacitate de a stabili relații de afaceri de calitate cu clienții;
  - Disponibil(ă), corect(ă), implicat(ă) în munca sa, bune abilități de organizare și o atitudine proactivă;
  - Cunoașterea limbii franceze la nivel începător;
  - Capacitatea de a se adapta la situații noi, neprevăzute;
  - Cunoașterea de instrumente PC: Excel, Word, Internet.

  Responsabilitati

  În calitate de Asistent comercial, principalele tale misiuni vor fi:
  - Prospectarea pieţei în vederea identificării de furnizori cu potenţial dar şi pentru a mări baza de date;
  - Menținerea relațiilor comerciale de colaborare continuă cu furnizorii existenți și cu cei potențiali;
  - Gestionarea bazei de date cu furnizori existenți;
  - Colaborarea cu buyer-ul din zona alocată, realizarea agendei de întâlniri a acestuia și redactarea dosarelor de prezentare a produselor identificate, asigurând totodată corectitudinea și monitorizarea acestor dosare; 
  - Urmărirea loturilor de produse trimise de furnizori;
  - Colaborarea cu serviciul Marketing pe baza propunerilor de achiziții transmise.

  Alte informatii

  Beneficii:
  - Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
  - Pachet salarial atractiv + bonusuri de performanţă.