Reprezentant Vanzari - Magazin

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APT Resources & Services SRL active.


Vezi toate job-urile Reprezentant Vanzari - Magazin active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: APT Resources & Services SRL
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Brasov
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 28.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 20 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este cel mai mare jucător independent din industrie, o concentrare de forțe repartizate armonios pe diferite specializări în aria capitalului uman, a comunicării și a serviciilor SaaS. Cifra de afaceri de peste 24 de milioane euro în 2015 și o medie de 2000 de persoane (majoritatea cu studii superioare), angajate în servicii BPO și misiuni de muncă temporară, au menținut grupul de firme APT în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe IT&C, BPO, finanțe-bănci, inginerie, retail, medical & pharma. Am dezvoltat instrumente multidisciplinare de lucru și avem soluții de recrutare rapide și inovatoare, susținute și prin platforma online aptjob.ro. Începând cu 2015, grupul și-a extins operațiunile și în alte două regiuni emergente în piața de HR: Cluj și Brașov, unde funcționează noile sucursale APT.

  Cerinte

  APT recruteaza pentru clientul sau, PARTENER, unul din cei mai importanți jucatori pe piața de scule, utilaje si echipamente (furnizor in marile lanțuri de magazine al unei rețele de distribuție de peste 300 de dealeri specializați, precum si al unor online-ri consacrați).
  PARTENER caută parteneri de business! Brandul lor definește chiar relația pe care o cultivă zi de zi, atât cu clienții, cât și cu angajații lor: un parteneriat benefic și bazat pe încredere. Dacă ești o persoană energică și responsabilă, atentă la detalii, îți place să obții rezultate și ești familiarizat cu piața de comerț, atunci tu poți fi PARTENERul lor.

  Cerinte:
  - Studii medii (studiile tehnice reprezintă un avantaj);
  - Minim 2 ani experiență în vânzări sau într-un magazin cu profil tehnic;
  - Bune abilități de comunicare și vânzare;
  - Bune capacități de organizare;
  - Orientare spre rezultate;
  - Permis de conducere categoria B.

  Responsabilitati

  - Asigurarea expunerii complete și corecte a produselor și materialelor de promovare în magazin;
  - Oferirea de consultanță standarda de vânzare pentru clienții din magazin;
  - Recepționarea, facturarea, pregătirea și livrarea mărfii.

  Cod intern:281117AE