Consultant Vânzări - Magazin

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APT Resources & Services SRL active.


Vezi toate job-urile Consultant Vânzări - Magazin active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: APT Resources & Services SRL
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Brasov
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 31.01.2018
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Cerinte

  APT recruteaza pentru clientul sau, PARTENER, unul din cei mai importanți jucatori pe piața de scule, utilaje si echipamente (furnizor in marile lanțuri de magazine al unei rețele de distribuție de peste 300 de dealeri specializați, precum si al unor online-ri consacrați).
  PARTENER caută parteneri de business! Brandul lor definește chiar relația pe care o cultivă zi de zi, atât cu clienții, cât și cu angajații lor: un parteneriat benefic și bazat pe încredere. Dacă îți plac situaţiile care presupun vânzarea şi negocierea, ești o persoană energică și pragmatică, îți place să obții rezultate constant, iar piața de construcții și instalații îți este cunoscută, atunci tu poți fi PARTENERul lor.

  Cerinte
  - Studii medii sau superioare (studiile tehnice reprezintă un avantaj);
  - Minim 2 ani experiență în vânzarea/utilizarea produselor tehnice și în administrarea unui portofoliu de clienți;
  - Bune abilități de comunicare negociere și vânzare;
  - Bune capacități de analiză, organizare și planificare;
  - Orientare spre rezultate și ambiție;
  - Permis de conducere categoria B (poate reprezenta un avantaj).

  Responsabilitati

  - Promovarea întregii game de produse și servicii clienților existenți și noilor clienți, din arii industriale precum: construcții și instalații, agricultură, servicii de mentenanță, transporturi și HoReCa;
  - Oferirea de consultanță generală în procesul de alegere a celor mai bune soluții pentru nevoile clienților și consultanță aprofundată pentru anumite categorii de produse;
  - Sustinerea demonstrațiilor pentru produsele din portofoliul PARTENER;
  - Negocierea condițiile de vânzare conform procedurilor companiei.

  Cod intern: 281117AE