Asistent farmacie - Ploiesti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Farmacia Dona active.


Vezi toate job-urile Asistent farmacie - Ploiesti active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: Farmacia Dona
Domeniu:
  • Farmacie - Medicina
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Campina
  • Actualizat la: 26.01.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Farmacia DONA este unul dintre cele mai apreciate nume in retailul farmaceutic din Romania, cu o reputatie solida construita în cei peste 30 de ani de activitate. În fiecare zi, în oricare dintre cele peste 320 de Farmacii DONA vei intra, vei fi întampinat cu atentie, grija, dar mai ales cu respect. La fel ca tine, peste 2,5 milioane de pacienti trec lunar pragul Farmaciilor DONA.

    Peste 2.500 de profesionisti în domeniul sanatatii lucreaza în Grupul DONA, cu totii fiind devotati unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai înalt nivel calitativ.

    Alatura-te si tu echipei DONA!

    Cerinte

    Candidatul ideal: Esti o persoana dinamica, sociabila si dornica sa se alature unei echipe tinere si profesioniste? Cautam colegi pasionati de domeniul farmaceutic, care sa accepte provocarea de a veni in ajutorul pacientilor printr-o consiliere de calitate si a asigura buna organizare a unei farmacii. Asadar, esti asteptat sa te alaturi echipei noastre daca indeplinesti urmatoarele cerinte: detii abilitati foarte bune de organizare, comunicare, relationare si adaptare in orice situatie, ai o atitudine pozitiva combinata cu determinare si profesionalism. Mai sunt importante: Respectarea principiilor eticii si deontologiei profesionale; Studii postliceale finalizate de asistent de farmacie; Aviz de libera practica, avizat pe anul in curs; Cunostinte de Microsoft Office.

    Responsabilitati

    esponsabilitati si beneficii: Responsabilitatile principale vor fi: conservarea si eliberarea produselor medicamentoase, a produselor igienico-cosmetice, precum si a dispozitivelor medicale, raspunzand de calitatea acestora; verificarea si monitorizeaza stocurile, receptionarea si eticheteaza produselor. Iti oferim in schimb posibilitatea de a lucra cu o echipa tanara, un mediu profesionist, un salariu atractiv corelat cu performanta si sanse reale de promovare. De asemenea, am integrat un program de de dezvoltare si instruire continua, proceduri de lucru clare si suportul tehnic necesar bunei desfasurari a lucrului in farmacie. Evaluarea performantelor este obiectiva si se realizeaza cu ajutorul unor instrumente care sunt in permanenta sub controlul farmacistului. In plus, pentru ca stim ca familia este importanta, programul de lucru in cadrul Farmaciilor DONA este stucturat astfel incat cariera si viata personala sa fie permanent in echilibru. Daca doresti sa lucrezi intr-o companie profesionista cu sanse reale de a creste profesional in conformitate cu performantele tale, convinge-ne ca esti persoana de care avem nevoie si aplica

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Campina, Targoviste,