Software Engineer C++

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Adecco Romania active.


Vezi toate job-urile Software Engineer C++ active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Iasi
  • Actualizat la: 06.12.2017
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    An de an am dezvoltat parteneriate de business puternice cu cele mai reprezentative companii din România. Bazându-ne pe nevoile locale ale clienților noștri, am deschis noi branch-uri în orașele mari din România, ajungând la un număr de 15 sucursale.

    În anul 2017, Adecco România a intrat în cel de-al șaselea an în care este lider local de piață, adăugând continuu noi servicii și dezvoltându-le pe cele existente în strânsă legătură cu complexitatea mediului de business. Poziția de lider în termeni de turnover anual, număr de angajați temporari și poziții de permanent placement închise, este în același timp atât o realizare, cât și o responsabilitate. Acest status ne dă oportunitatea de a inova în termeni de sub-servicii HR și de a aduce valoare adăugată partenerilor noștri prin fiecare proiect HR.

    În acest moment, Adecco România oferă servicii HR 360 de grade, începând cu studiile salariale care au ca scop furnizarea de informații exacte legate de piață și finalizând cu serviciile de outplacement.

    Cerinte

    Degree in software engineering
    Experience and interest in C++ and development under Linux
    Must be organized, autonomous, hands-on, analytical thinking and a self-starter
    Interest in Financial Technology
    Familiarity of modern software architecture and system design
    You possess good English speaking and writing skillsBanking and financial knowledge would help you get started but are not mandatory. We place greater emphasis on a willingness to try new things and determination to make a difference

    Responsabilitati

    Developing software for large scale systems (business logic as well as infrastructure)
    Developing software under Linux using C++11
    Maintenance and extension of the data export for a data warehouse and market data interfaces
    Reimplementation of a message based task scheduler
    Performance optimization
    Automatization of tests

    Alte informatii

    Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.
    Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.
    Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul adecco unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.
    Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Iasi,

    Aplica fara CV
    Remote

    Iasi,

    Vezi job-uri similare (14)