Analist procese plati

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Raiffeisen Bank active.


Vezi toate job-urile Analist procese plati active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: Raiffeisen Bank
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 01.12.2017
  Scurta descriere a companiei

  Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate.


  Daca esti la inceput de cariera te invitam sa faci primul pas, cu un stagiu de practica sau un program de internship, sau identifica locul de munca ideal pentru tine si alatura-te echipei Raiffeisen Bank!

  Totodata daca esti un profesionist cu experienta, la Raiffeisen Bank iti oferim permanent oportunitatile pentru a iti dezvolta constant competentele si a atinge urmatorul nivel.

  Cerinte

  - Cunostinte PC – avansate (Microsoft Office – Acces, Power Point, Excel, Visio, Word, utilitare de tip Query)

  - Minim 3 ani experienta in domeniul bancar

  -Studii Preferabil studii superioare de profil economic sau tehnic

  - Limba engleza nivel cel putin mediu

  - Gandire analitica, structurata, capacitate de sinteza a informatiilor, abilitati de comunicare, atitudine orientata spre eficientizarea şi simplificarea proceselor, flexibilitate, atitudine pro-activa, adaptabilitate si eficienta.

  Responsabilitati

  - Creeaza fluxuri de lucru pentru initiativele de schimbare alocate care afecteaza / modifica procese existente sau introduc procese noi.

  - Determina si calculeaza indicatorii de performanta ai proceselor pe baza datelor colectate/primite

  - Analizeaza impactul asupra proceselor din zona de competenta alocata, datorat modificarilor legislative, a reglementarilor din domeniu de activitate precum si a cerintelor clientilor interni/externi, si vine cu propuneri de solutionare, modificare procese in scopul optimizarii acestora.

  - Participa la initiativele si proiectele de imbunatatire a proceselor existente sau de creare a proceselor noi, analizand cerintele de schimbare si colaborand la scrierea specificatii functionale impreuna cu echipa de proiect .Valideaza speciicatiile.

  - Mapeaza in detaliu procesele si creeaza sistemul de control al proceselor in cadrul tuturor proiectelor bancii care afecteaza / modifica procese existente sau introduc procese cheie noi, genereaza si actualizeaza modelele de procese,pastrand legatura intre process si procedura

  - Participa la definirea scenariilor de testare pentru atingerea obiectivelor cerintelor de schimbare ale proceselor impreuna cu analistii de aplicatii bancare.

  - Elaboreaza norme si proceduri de lucru aferente proceselor gestionate si participa la avizarea normelor si procedurilor elaborate de alte zone din banca cu impact asupra procesului alocat;

  - Efectueaza documentarea proceselor, actualizarea si monitorizarea lor din punct de vedere control intern (ICS).

  - Consolideaza toate informatiile legate de controlul intern al proceselor (actualizeaza toata documentatia de proces, etc.)

  - Furnizeaza datele necesare raportarilor privind implementarea controlului intern (ICS-Internal Control System).

  - Asigura suportul in evaluarea riscului operational pe proces prin matricea de risc si prin scenariile de risc.

  -Genereaza si actualizeaza modele de procese pastrind legatura intre proces si procedure.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Raiffeisen Bank. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Raiffeisen Bank >>