Ofiter Securitate - Timisoara/Hunedoara/Caras Severin

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Ofiter Securitate - Timisoara/Hunedoara/Caras Severin active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Hunedoara
 • Timisoara
 • Actualizat la: 25.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.
  Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

  Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

  BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

  Cerinte

  Studii superioare juridice/tehnice/economice;
  Vechime minima in specialitate de 2 ani, din care minim 1 an in activitatea de protectie si securitate;
  Cunostinte privind reglementarile legale si interne specifice domeniului de activitate;
  Cunoasterea reglementarilor legale in domeniul securitatii;
  Cunoasterea obiectivelor strategice ale bancii;
  Cunostinte PC (MS Office).

  Responsabilitati

  Asigura managementul cardurilor de acces pentru personalul BCR, actualizarea si auditarea periodica a drepturilor de acces si generarea unor rapoarte la cerere privind log-urile de acces.
  Verifica periodic accesul in spatiile cu regim special: Transfond, IT server, zone depozitare valori unitati teritoriale.
  Asigura comunicarea periodica a situatiilor cardurilor de acces catre IT pentru integrarea in proiectul Safe Q.
  Actualizeaza periodic drepturile de acces pentru colaboratorii externi BCR.
  In raport cu managementul sistemelor electronice de securitate are urmatoarele atributii:
  Asigura activitatile de realizare, implementare si exploatare a sistemelor electronice de securitate la unitatile teritoriale ale BCR.
  Elaboreaza cerintele tehnice si documentele (RFI, RFP, FAQ) referitoare la procesele de selectii de oferte pentru achizitia produselor si serviciilor de securitate, atat pentru banca cat si pentru subsidiarele acesteia; Stabileste costurile estimative ale sistemelor de securitate si intocmeste bugetele aferente lucrarilor; Analizeaza, avizeaza, urmareste realizarea lucrarilor si participa la receptia proiectele de executie ale sistemelor de securitate
  Urmareste modul de tratare a neconformitati in ceea ce priveste sistemele tehnice si mecano-fizice de securitate existente in unitatile BCR
  Asigura evidenta stocurilor de echipamente de securitate dezafectate cat si a echipamentelor video ale BCR
  Urmareste implementarea masurilor stabilite de catre autoritati in urma controalelor efectuate in termenul stabilit de organul de control
  Asigura preluarea si investigarea incidentelor de securitate privind activitatile de paza, monitorizare si interventie, cazuri de hold-up, distrugeri sau sustrageri de bunuri si valori ale BCR
  Asigura monitorizarea prestatorilor de servicii de paza si interventie privind incadrarea in obligatiile contractuale asumate: timpi de interventie, servicii patrulare, servicii de paza.