Analist Servicii Clienți

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Import-Export
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 18.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Căutăm o persoană dinamică, comunicativă și organizată pentru a se alătura departamentului Suport Achiziții la sediul nostru din Iași.

  Pentru a reuși în această misiune ai nevoie de:

  Capacitatea de a identifica, analiza și sintetiza informații; 

  Cunoștințe Microsoft Office (cu accent pe Excel); 

  Cunoașterea și utilizarea limbii engleze la nivel minim B2. 

  Cunoașterea limbii franceze și/sau a unei alte limbi străine la un nivel minim A2; 

  Gândire logică și analitică; 

  Bune abilităti de organizare, prioritizare și o atitudine proactivă.

  Responsabilitati

  În calitate de Analist servicii clienți vei oferi suport pentru membrii echipei de achiziții alocați.  Principalele tale responsabilități vor fi:

  Urmărirea comenzilor de marfă din momentul plasării comenzii și până la terminarea ciclului de vânzare; 

  Asigurarea unui flux optim în procesul de achiziții prin intervenția periodică în caz de neconcordantă a termenelor de plată, a cantitătii sau calitătii produselor primite, soluționarea diferențelor sau lipsurilor intervenite la nivel de marfă sau documentație; 

  Eficientizarea timpilor alocați creării unui dosar de achiziție; 

  Asigurarea comunicării zilnice cu departamentele comerciale și administrativ-financiare implicate (asistenți comerciali, marekting, contabilitate, transport, litigii etc.).

  Alte informatii

  Beneficii:  Formare la nivelul companiei; 
  Reale oportunităti de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist și multicultural; 
  Pachet salarial atractiv.