Manager operatiuni financiare - Iasi

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Management - Consultanta
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 12.12.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Candidatul ideal:     Căutăm un manager, responsabil pentru coordonarea unei echipe din cadrul departamentului financiar din Iasi.  Dacă sunteți o persoană riguroasă cu abilități manageriale și un nivel mediu de limbă franceză, va invităm sa faceti parte din departamentului financiar.     Pentru a avea succes în această misiune, aveți nevoie de:     - 3-5 ani experiență în coordonarea unor echipe cu specific financiar sau domenii conexe (contabilitate, salarizare, resurse umane, administrarea personalului, juridic, trezorerie etc.);  - Experientă in lucrul cu KPI’s;  - Cunoașterea limbii engleze - nivel B2;  - Cunoașterea limbii franceze – minimum nivel B1;  - Cunostinte din domeniul financiar/economic sau domenii conexe;  - Adaptabilitate la diferite situații în schimbare;  - Concentrare constantă pentru cresterea nivelului profesional individual și al echipei;  - Abilități excelente de comunicare, perseverență și rigoare.

  Responsabilitati

  Principalele responsabilități vor fi:   - Coordonarea echipei și activităților din cadrul departamentului financiar;  - Motivarea membrilor echipei pentru atingerea obiectivelor;  - Optimizarea permanentă a proceselor financiare si a costurilor ;  - Urmărirea indicatorilor de performanță pentru optimizarea activității;  - Pregatirea si organizarea unor planuri de activitate in cadrul departamentului;  - Monitorizarea progreselor înregistrate și raportarea lor catre top management ;  - Analizarea rezultatelor, pregătirea și propunerea unor planuri și strategii de lucru pentru membrii echipei.

  Alte informatii

  Beneficii:
  - Training initial si periodic specifice activitatilor financiare din cadrul companiei noastre;


  - Feed-back și coaching permanent din partea managerilor direcți;


  - Oportunități reale de a dezvolta o carieră într-un mediu profesional, împreună cu o echipă dinamică și de succes;