Director de divizie de Achizitii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Farmacia Dona active.


Vezi toate job-urile Director de divizie de Achizitii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: Farmacia Dona
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 23.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  Farmacia DONA este unul dintre cele mai apreciate nume in retailul farmaceutic din Romania, cu o reputatie solida construita în cei peste 25 de ani de activitate. În fiecare zi, în oricare dintre cele peste 320 de Farmacii DONA vei intra, vei fi întampinat cu atentie, grija, dar mai ales cu respect. La fel ca tine, peste 2,5 milioane de pacienti trec lunar pragul Farmaciilor DONA.

  Peste 2.500 de profesionisti în domeniul sanatatii lucreaza în Grupul DONA, cu totii find devotati unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai înalt nivel calitativ.

  Alatura-te si tu echipei DONA!
  www.FarmaciileDONA.ro

  Cerinte

  Esti un viitor Director General intr-o mare companie?

  Ai absolvit deja cu note mari o facultate cu profil de Economic, Marketing sau Administrare a afacerii in UE? Ai o experienta de munca minimala in strainatate (macar 6 -12 luni), intelegi deja ce ai de cerut de la o firma si ce doreste o firma de la angajati?

  Doresti sa iti incepi cariera abrupt, esti dispus la efort ca sa inveti si sa aplici mult si repede?

  Dupa o scurta perioada de acomodare cu piata, crezi ca vei fi capabil sa negociezi si sa dezvolti relatii cu reprezentantii celor mai mari companii producatoare din piata farmaceutica, in numele unui lant de farmacii cu cifra de afaceri de peste 200 milioane de Euro?

  In plus, ai capacitate de persuasiune si ai abilitati de relationare, organizare si gestionare a informatiilor, respecti structural principiile eticii si deontologiei profesionale?

  Responsabilitati

  Daca apreciezi ca descrierea de mai sus ti se potriveste, aplica pentru un post de Director de Divizie de Achizitii in cadrul grupului Dona.

  Iti oferim incredere, sansa de a lucra intr-un mediu profesionist, un salariu atractiv (peste 25.000 euro pe an) corelat cu performanta si sanse reale de promovare.

  De asemenea, am integrat un program de dezvoltare si instruire continua, proceduri de lucru clare si suportul tehnic necesar unei bune desfasurari a activitatii.

  Te asteptam in echipa noastra!

  Alte informatii

  Sunt eligibili si vor fi contactati doar candidatii care indeplinesc strict conditiile anuntului.