Telesales Operator

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APT Resources & Services SRL active.


Vezi toate job-urile Telesales Operator active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: APT Resources & Services SRL
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 02.05.2018
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Cerinte

  CINE SUNTEM?

  Clientul nostru este o companie multinațională, lider mondial în domeniul Serviciilor pentru Calitatea Vieții, cu sedii în 80 de țări, 420.000 de angajați si 3 divizii de business. Activeaza de 18 ani in Romania și cel mai cunoscut serviciu pe care il ofera îl reprezintă tichetele de masa

  Responsabilitati

  CE VA TREBUI SA FACI?

  Cultura noastră este una antreprenorială (axată pe autonomie și inovație) și în același timp încurajăm echilibrul între provocările profesionale și viața personală.
  Pentru că echilibrul este important, avem program normal de lucru, de la 9:00 până la ora 17.30, cu pauza de masă inclusă. Lucrăm de luni până vineri (niciodată în weekend-uri și nici de sărbătorile legale).
  Echipa este una stabilă, unită, dinamică, unde se îmbină plăcut responsabilitățile și presiunea cu vorbe bune și glume :)

  Principalele responsabilitati sunt :
  - vânzarea prin telefon a serviciilor într-un manieră consultativă;
  - menținerea portofoliului de clienți existenți (clienții sunt persoanele juridice din România).

  Cod intern: 181017AZ