RESPONSABIL DE MEDIU

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile NORIEL active.


Vezi toate job-urile RESPONSABIL DE MEDIU active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Controlul calitatii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Import-Export active pe Hipo.ro

Angajator: NORIEL
Domeniu:
 • Controlul calitatii
 • Import-Export
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 15.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  Noriel este compania care aduce culoare si bucurie in lumea copiilor din Romania, inca din anul 1995. Cu peste 400 de angajati si peste 50 de magazine in toata tara, Noriel este mai mult decat liderul de piata – este locul in care jucariile se nasc si cresc intocmai ca un copil: de la conceptul in care investim ingeniozitate si pasiune pana la realizarea riguroasa, jucariile noastre ajung pe rafturile magazinelor... bine crescute! Daca vrei sa fii implicat in acest proces, Noriel te asteapta cu bratele deschise!

  Ne consideram angajatii parteneri in activitatea de zi cu zi si sustinem dezvoltarea profesionala si stabilitatea echipei. Apreciem oamenii implicati si seriosi, asa ca ne bucuram sa crestem impreuna pentru cat mai mult timp.

  Cerinte

  Candidatul ideal:

  - Abilitati de comunicare scrisa si verbala
  - Abilitati de prioritizare si coordonare
  - Capacitatea de lucru in echipa
  - Atentie la detalii, rabdare si promptitudine in a actiona in diverse situatii
  - Experienţă anterioară în domeniul specific reprezintă un avantaj
  - Cunostinte Excel – nivel avansat

  Responsabilitati

  Descrierea jobului:

  - Colaborarea cu celelalte departamente pentru centralizarea informatiilor necesare raportarilor in domeniul gestiunii deseurilor de ambalaje, de produse electrice si electronice si de baterii si gestionarea relatiei cu Fondul de Mediu si Organismele de Transfer de Responsabilitate, intocmirea si urmarirea raportarilor.
  - Evaluarea impactului de mediu produs de companie si actionarea in sensul reducerii sau chiar eliminarea lui respectand prevederile legale.
  - Realizarea si indeplinirea de planuri pentru reciclare, reducerea poluarii si chiar implementarea unor sisteme de management de mediu
  - Pregatirea documentatiei si obtinerea autorizatiilor, acordurilor si avizelor din domeniul protectiei mediului
  - Colaborarea cu departamentele achizitii / marketing pentru identificarea si verificarea documentatiei si a testelor necesare pentru conformitatea produselor (jocuri, jucarii, produse de puericultura si imbracaminte) cumparate sau fabricate / dezvoltate de companiesi intocmirea / evidenta dosarelor de conformitate.
  - Implementarea schimbarilor legislative in domeniul gestiunii deseurilor si a sigurantei produselor.