Consultant garantii auto cu limba germana

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Renault Group Romania active.


Vezi toate job-urile Consultant garantii auto cu limba germana active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
  • Customer support - Client service
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Job la nivel national
    Actualizat la: 15.11.2017
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.



    Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.



    În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu toții împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.

    Cerinte

    - Studii superioare tehnice si cunostinte generale despre intretinerea si repararea automobilului
    - Bune cunostinte de limba germana;
    - Cunostinte Operare PC, (Word, Excel);
    - Capacitate de comunicare, analiza si decizie ;
    - Spirit de echipa

    Responsabilitati

    - Renault Romania angajeaza pentru departamentul Client Service o persoana pasionata de automotive, care va fi responsabila de urmarirea si analiza inregistrarilor din platformele de garantie, cu scopul validarii sau respingerii cererilor de garantie primite de la clientii din tarile vorbitoare de limba germana.

    - Consultantul garantii face parte din Divizia Post vanzare, divizie care are misiunea de a mentine un nivel inalt de satisfactie clienti in caz de probleme tehnice, dupa ce vehiculul este achizitionat.

    - In acest rol vei verifica si valida cererile de garantie trimise de clienti din punct de vedere administrativ si tehnic, ramanand in contact cu alte divizii ale Renault Romania si Germania, pentru a imbunatati metodele control, regulile si procedurile interne de validare si respingere garantii.

    Alte responsabilitati:
    - urmaresti si analizezi inregistrarile facute de retea in sistemele informatice specifice, in vederea validarii sau respingerii borderourilor de garantie ;
    - intocmesti procedurile de animare pe teme de garantie, urmaresti transmiterea lor in retea si respectarea acestora ;
    - comunici retelei informatii referitoare la procedurile de garantii, starea borderourilor si oferi consultatii retelei pe teme de garantii;
    - transmiti aprobarile pentru facturare in retea, centralizeaza facturile lunar si asiguri transmiterea lor la plata;
    - efectuezi/ urmaresti facturile catre constructor;
    - vizitezi/auditezi reteaua pe probleme de garantii ;
    - efectuezi analize lunare, raportezi indicatorii de garantie si evolutia decontarilor in raport cu bugetul.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    4000 - 5000 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (102)