Consultant Vanzari Vodafone Onesti

Angajator: Vodafone Romania
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Onesti
 • Actualizat la: 10.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  De ce Vodafone?

  Vodafone este liderul mondial in telecomunicații. Milioane de oameni din toate colturile lumii aleg Vodafone pentru a comunica cu cei dragi, dar si cu partenerii de business. Vodafone sustine si investeste permanent in inovatie si creativitate si raspunde nevoilor in continua crestere si schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicatii mobile.

  Succesul nostru se datoreaza in primul rand oamenilor care alcatuiesc echipa. Multe din sarcinile cu care ne confruntam zilnic reprezinta mai mult decat un singur om poate face. Astfel viitorul nostru depinde de atragerea, recompensarea si retinerea celor care impartasesc atitudinea “pot si voi face”.

  Cerinte

  La Vodafone, vei gasi echipa, informatiile si resursele care te vor stimula sa-ti pui in valoare cunostintele si talentul. Astfel, zi de zi iti vei depasi limitele si te vei transforma intr-un supererou capabil sa isi foloseasca puterile in slujba clientilor. De asemenea, vei gasi in Vodafone o echipa pentru care satisfactia clientilor, ultimele descoperiri tehnologice sau lansarile de cele mai avansate modele de telefoane, accesorii sau tablete sunt tot atatea oportunitati de invatare si de dezvoltare.
  Te regasesti in aceasta descriere? Inseamna ca esti pe drumul cel bun, intrucat recrutam Consultant Vanzari pentru magazinele Vodafone din orasul Onesti.

  Ce cautam la urmatorul Consultant de Vanzari Vodafone?

  - Foarte bune abilitati de ascultare si comunicare
  - Placere autentica de a intelege nevoile clientului si a-i propune cele mai potrivite solutii
  - Nevoia de a fi la curent cu ultimele noutati in tehnologie
  - Minim studii liceale (studiile universitare finalizate reprezinta un avantaj)
  - Engleza nivel avansat
  - Foarte bune abilitati de lucru cu calculatorul (Outlook, MS Office)

  Responsabilitati

  Ce vei face in rolul de Consultant Vanzari Vodafone?

  - Vei crea o experienta de cumparare excelenta clientilor Vodafone
  - iti vei putea pune amprenta personala in intelegerea nevoilor, consilierea si comunicarea cu clientii, depasindu-le asteptarile si facandu-i sa isi doreasca sa revina;
  - Vei avea o varietate de activitati aditionale in magazin, de la incasare bani, emitere si explicare de facturi, generare si completare de documente contractuale, inlocuiri de SIM-uri;
  - Vei face analize de vanzari si vei completa rapoarte regulate;
  - Vei crea o atmosfera de lucru propice unei bune desfasurari a activitatii din magazin, contribuind astfel la a face viata clientilor mult mai usoara.

  Alte informatii

  Si ca sa fii si mai pregatit te invitam in orice magazin sau concept store Vodafone pentru a urmari mai atent activitatea celorlalti colegi.