Operator PC

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Randstad Romania SRL active.


Vezi toate job-urile Operator PC active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: Randstad Romania SRL
Domeniu:
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 07.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  Randstad is specialized in solutions in the field of flexible work and human resources services. Our services range from regular temporary staffing and permanent placements to in-house, professionals, search & selection, and HR Solutions.

  The Randstad Group is one of the leading HR services providers in the world, with top-three positions in Argentina, Belgium & Luxembourg, Canada, Chile, France, Germany, Greece, India, Mexico, the Netherlands, Poland, Portugal, Spain, Switzerland, the UK, and the United States as well as major positions in Australia and Japan.

  In 2015, Randstad had approximately 29,750 corporate employees and around 4,473 branches and in-house locations in 39 countries around the world. Randstad generated revenue of € 19.2 billion in 2015. Randstad was founded in 1960 and is headquartered in Diemen, the Netherlands.


  Cerinte

  1. Abilitatea de a lucra independent, un team player, cu capacitate de a comunica cu colegii cu scopul de discuta/analize deviatiile/erorile, etc.
  2. Experienta minima in procesarea datelor si analiza acestora.Candidatul ideal trebuie sa aiba capacitatea sa evalueze datele finale, sa identifice daca sunt erori/deviatii ascunse. Este o aptitudine care se deprinde prin experienta si din modul de intelegere logica a datelor pe care le prelucreaza.

  Responsabilitati

  1. Introduce in SAP datele generate de procesul de productie al companiei (ore de productie, nr. piese realizate/operator, operatii efectuate de catre operatori, incidente in procesul de productie, productia sortata, defecte, etc.). Toate datele se regasesc in bonurile completate de operatori si verificate de catre sefii de echipa din productie;
  2. Verificarea orelor lucrate de operatori cu pontajul primit de la HR;
  3. Emitere rapoarte zilnice pentru verificarea cu sefii de sectie a corectitudinii datelor introduse in sistem si corectarea acestora, daca este cazul;
  4. Inchiderea lunara si procesarea raportului de erori;