Responsabil Calitate - TIMISOARA

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
  • Controlul calitatii
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Timisoara
  • Actualizat la: 17.10.2017
    Scurta descriere a companiei

    Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent in 16 tari, cu peste 900 hipermarketuri si aproape 330.000 de angajati. Auchan Retail detine si alte canale de retail: supermarketuri, proximitate si comert online.

    Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, in cartierul Titan, iar in prezent Auchan Romania numara 33 de hipermarketuri si 10.000 de angajati.

    Cerinte

    - Absolvent(a) a Facultatii de Medicina Veterinara sau Industrie Alimentara;
    - Cunostinte de baza in ceea ce priveşte sistemul HACCP, comercializarea produselor alimentare si legislatia aplicabila produtiei si comercializarii produselor alimentare;
    - Persoana responsabila, constiincioasa, dornica sa inveţe;
    - Abilitati de comunicare, spirit de organizare, atentie la detalii, capacitatea de a rezolva probleme;
    - Minim 1 an experienta in domeniu.

    Responsabilitati

    - Implementarea si monitorizarea sistemelor de siguranta alimentara in zona de productie si comercializare a produselor alimentare;
    - Acordarea suportului de specialitate departamentelor comerciale;
    - Instruire de specialitate pentru angajatii magazinului;
    - Monitorizare in ceea ce priveste respectarea cerintelor legate in zona de productie si comercializare a produselor alimentare.
    - Intocmeste planul anual al actiunilor privind frecventa recoltarilor de probe, sortimentele recoltate (materii prime, materii auxiliare, produse finite, teste sanitatie, apa potabila etc.) in vederea efectuarii examenelor de laborator pentru segmentele: carmangerie, pescarie, gastronomie, cofetarie si brutarie-patiserie;
    - Intocmeste planul anual al actiunilor de decontaminare, dezinsectie si deratizare a laboratoarelor, rezervelor, spatiilor comerciale;
    - Efectueaza, prin sondaj, expertiza produselor alimentare, inclusiv prin examene de laborator;
    - Verifica si raspunde de aplicarea si respectarea normelor sanitar veterinare si pentru siguranta alimentelor privind producerea, prelucrarea, ambalarea, etichetarea, depozitarea si transportul produselor de origine animala si non-animala;
    - Verifica si monitorizeaza de doua ori pe zi temperatura din spatiile de depozitare, de productie si de expunere spre comercializare a produselor alimentare de origine animala;
    - Verifica si urmareste modul de etichetare a produselor, data durabilitatii minimale, precum si respectarea cu strictete a principiului “primul intrat-primul iesit” in cazul produselor alimentare (de origine animala sau non-animala);
    - Urmareste aplicarea prevederilor normelor si instructiunilor emise de catre organismele de control (MADR, MSP, ANSVSA, ANPC).