Netrom Software Academy

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Jobs from top companies in Romania active.


Vezi toate anunturile Netrom Software Academy active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in IT Software active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Telecomunicatii active pe Hipo.ro

Companie: Jobs from top companies in Romania
Domeniu:
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Telecomunicatii
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Craiova
 • Actualizat la: 16.11.2017

  NetRom Software Academy

  NetRom Software Academy (NSA), aflată anul acesta la cea de-a VI a ediție, este o experiență de dezvoltare profesională dedicată studenților și absolvenților derulată de NetRom Software la începutul fiecărui an universitar. NSA este unul din cei 4 piloni ai programului educațional organizat de NetRom pentru studenți: Code Golf, NetRom {Summer} Camp (Practica), Internship, Software Academy. 

  Misiunea NetRom Sofware Academy (NSA) este de a facilita întâlnirea dintre studenții talentați, pasionați și dornici de a-și dezvolta si completa cunostințele din domeniul IT și profesioniștii NetRom. 
  Interacțiunea le va oferi participanților informații despre trendurile și cerințele din domeniu, devenind astfel un instrument valoros de orientare în cariera pe care aceștia o urmează în domeniul IT. Totodată, scopul programului este de a completa cunoștințele teoretice acumulate în timpul anilor de studiu și de a duce la un alt nivel experiența practică dobândită, cu ajutorul expertizei acumulate de specialiștii NetRom.
   

  Programul se derulează sub forma a 7 şedinţe săptămânale cu o durată medie de 2 ore, în perioada 23 Octombrie – 08 Decembrie, la sediul NetRom din Craiova, Str. Caracal nr. 178. Programarea sesiunilor se va face de comun acord, ținând cont de orarul tău și al celorlalți participanți.

  Înscrierile se pot face până la data de 15 octombrie. Programul se adresează tuturor studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor în limita locurilor disponibile. Compania îşi rezervă dreptul de a selecta candidaţii prin intermediul unei probe suplimentare, în situaţia în care se depăşeşte numărul limită de înscrieri.

  Pentru informații suplimentare poti intra în contact cu noi la adresa de email nsa2017@netrom.ro


   

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Jobs from top companies in Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Jobs from top companies in Romania >>