Coordonator Tehnic

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Adecco Romania active.


Vezi toate job-urile Coordonator Tehnic active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 04.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.

  Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.

  Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

  Cerinte

  Experiența în domeniul vending constituie un avantaj;
  Abilități de comunicare cu clienții (la nivel tehnic);
  Abilități de comunicare orală și în scris, lucru în echipă;
  Experiență în proiectare și implementare de soluții tehnice;
  Limba engleză ;
  Studii superioare ;
  Permis de conducere, categoria B.

  Responsabilitati

  Conduce departamentul tehnic;
  Se asigura ca sunt urmate toate procedurile interne de lucru;
  Mentine si dezvolta relatii cu furnizorii de echipamente;
  Responsabil impreuna cu echipa tehnica, pentru gasirea de solutii la problemele echipamentelor;
  Asigura disponibilitatea zilnica a departamentului tehnic;
  Intocmeste necesar cu piese de schimb si se ocupa de intreg procesul de achizitie
  Creeaza si implementeaza noi solutii tehnice si ofera feedback despre acestea;
  Se asigura ca echipa de tehnicieni are toata aparatura necesara desfasurarii activitatii.
  Ofera consultanta si schiteaza proiecte tehnice pentru oferirea de noi solutii clientilor companiei.
  Testare si feedback echipamente
  Implementare proceduri de lucru;Construieste si intretine relatia cu furnizorii externi si interni.

  Alte informatii

  Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “adecco.com” sau “adecco.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul grupului Adecco. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in companiile din cadrul grupului Adecco sau in cadrul altor entitati, realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, participarea dvs. la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Grupul Adecco a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 10 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va pune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale. ADECCO RESURSE UMANE SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15866/2010. ADECCO ROMANIA SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15862/2010. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul Adecco, va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale.