Câștigă bani în timpul liber

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Uber Romania active.


Vezi toate job-urile Câștigă bani în timpul liber active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Angajator: Uber Romania
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Brasov
 • BUCURESTI
 • Timisoara
 • Actualizat la: 22.12.2017
  Scurta descriere a companiei

  Uber is revolutionizing the way the world moves. By seamlessly connecting riders to drivers through our apps, we make cities more accessible, opening up more possibilities for riders and more business for our driver partners.

  Uber is present in 650 cities globally, and active in 4 cities in Romania, Bucharest, Cluj, Timișoara and Brașov.

  Cerinte

  Șoferii parteneri UBER sunt oameni foarte diferiți: părinți, bunici, studenți, antreprenori, artiști – fiecare dintre ei are o poveste și un motiv pentru care alege să conducă pe platforma UBER. Iar povestea lor poate fi povestea ta! Dacă stai încă pe gânduri, găsești mai jos 5 motive ca să fii șofer partener UBER!

  Responsabilitati

  Câștigi bani conducând mașina ta, în timpul liber.

  Mașina personală este o investiție și unul dintre cele mai scumpe bunuri ale unei familii. Veche sau nouă, mașina mănâncă bani. La fel de bine însă, poate fi o sursă suplimentară de venit pentru tine! Dacă alegi să conduci cu UBER, câștigi bani conducând pasageri la destinație, în timpul tău liber. De exemplu, un șofer partener care conduce 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, câștigă în medie 2500 de lei brut pe lună.

  Îți faci singur programul.

  Dacă alegi să conduci cu UBER, ești propriul tău șef: nu ai program, nu ai ținte și te bucuri de toată flexibilitatea de care ai nevoie ca să faci lucrurile care contează pentru tine. Cu UBER conduci doar dacă vrei tu și oricând ai timp sau ai nevoie de bani, zi sau noapte, 365 de zile pe an. Poți conduce o oră, trei sau 20 pe săptămână. Sau deloc. Tu decizi!

  Poți să conduci doar în drumul tău spre birou și înapoi spre casă.

  Cu UBER ai opțiunea de a împărți mașina ta personală cu alți pasageri doar în drumul tău. Folosește opțiunea ”Destinații Prestabilite” / ”Shared destinations” pentru a introduce în aplicația de partener UBER adresa către care te îndrepți. Vei primi comenzi de la pasageri care merg în aceeași direcție cu tine și nu te vei abate de la ruta inițială cu mai mult de 1.5km. Află mai multe aici!

  Cunoști oameni noi, interesanți.

  În România sunt mii de șoferi parteneri UBER și fiecare dintre ei are cel puțin o poveste despre pasagerii pe care i-a condus la destinație și conversațiile interesante pe care le-a avut cu aceștia, prieteniile legate sau parteneriatele de afaceri care au început în timpul unei curse UBER. UBER este mai mult decât un serviciu – este o comunitate de oameni la fel ca tine!

  Oferi un serviciu util, iubit de oameni și care contribuie la un oraș mai liber.

  Pasagerii iubesc UBER pentru că le face viața mai simplă. E un serviciu sigur, ușor de folosit și confortabil. De aceea tot mai mulți oameni renunță la mașina personală și aleg UBER, alături de transportul în comun, pentru a ajunge la destinație. Conducând cu UBER câștigi venituri suplimentare pentru a-și finanța pasiunile sau a-ți îndeplini obiectivele și, în același timp, contribui la decongestionarea orașului, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini.