Beauty advisor - Paris

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile COPLEX HUB active.


Vezi toate job-urile Beauty advisor - Paris active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: COPLEX HUB
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Strainatate
 • Actualizat la: 25.12.2017
  Scurta descriere a companiei

  Noi cei de la COPLEX nu suntem agenti de recrutare mediatori ai angajatorului, suntem aici sa selectam si sa angajam personal in numele partenerilor nostri, astfel ca, cei selectati in urma aplicatiei vor primi training si suport gratuit, contractul de munca se va semna in tara inainte de plecare si pentru a asigura increderea candidatului, punem la dispozitia acestuia toate informatiile solicitate. Ne vom asigura intotdeauna de respectarea obligatiilor angajatorului si odata cu oferta de munca, veti primi fotografii cu punctul de lucru, dar si imagini cu locuinta pentru angajati a companiei, in care veti locui pe perioada contractului, angajatorul oferind training platit, cazare si asigurare medicala, dar si decontarea tranportului.

  Cerinte

  Înscrie-te în cursa pentru unul dintre posturile disponibile în Spania si Franta dacă și tu crezi că energia, entuziasmul, echilibrul și perseverența reprezintă cheia succesului în orice mediu.
  Cerem, în schimb, spontaneitate și abilități de comunicare în limba engleză, toate împachetate într-o personalitate efervescentă, pregătită să experimenteze un mediu de lucru multicultural (limba germana reprezintă un avantaj). Zâmbim să știm că ești motivat, activ și orientat către îndeplinirea noilor obiective.

  Responsabilitati

  Un “Shop Assistant” lucrează, de regulă, pentru retaileri internaționali care promovează produse premium. Este principalul reprezentant al companiei și asistă clienții pentru a le recomanda și indentifica produsele potrivite necesităților acestora. Prezintă caracteristicile produselor și îndeamnă clienții să le testeze, totodată, urmărește atingerea targeturilor stabilite prin prezentarea promoțiilor valabile. Operează încasarea prin numerar sau card a contravalorii produselor achiziționate de clienți, ajută la menținerea curățeniei în magazin și contribuie la crearea unui ambient plăcut pentru clienți.

  Alte informatii

  Beneficii:
  asigurare medicală
  cazarea și transportul asigurate
  forme legale de muncă
  contract de garanție la contractul de muncă
  suport permanent pe perioada contractului
  training și acces la întâlniri / evenimente speciale susținute de experți în domeniu