Coordonator - Solutii Securitate IT

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Coordonator - Solutii Securitate IT active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.
  Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

  Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

  BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

  Cerinte

  Cerintele postului:
  Studii medii sau superioare in domeniul economic sau informatic
  Vechime minima in specialitate: 3 ani.
  Cunoasterea obiectivelor strategice ale bancii
  Cunostinte generale despre produsele si serviciile bancii
  Tehnici de control si monitorizare
  Limba engleza – nivel avansat

  Responsabilitati

  Responsabilitati specifice:
  Coordoneaza activitatea de analiza a evenimentelor si incidentelor de securitate IT si atacurilor cibernetice, pentru a include validarea, clasificarea, gestiunea, aplicarea de masuri corective si contramasuri, escaladarea la echipele interne sau externe de securitate daca este cazul si raportarea acestora in concordanta cu procedurile interne.
  Asigurarea monitorizarii si analiza evenimentelor de securitate IT si atacurilor cibernetice, folosind tehnologii multiple de securitate IT, care includ, dar nu se limiteaza doar la acestea, sistemele SIEM, sistemele de detectare intruziuni IDS/IPS, sisteme de securizare a perimetrului, Firewall, proxy, Web Application Firewalls, sisteme de detectarea malware si virusi, sisteme de detectare a integritatii fisierelor, DLP si altele instrumente definite pentru acest serviciu.
  Monitorizeaza incidentele de securitate IT si atacurile cibernetice si evalueaza impactul posibil pe care il au, cum ar fi severitatea degradarii serviciului, riscurile de securitate si durata, precum si numarul de utilizatori afectati.
  Participa la mentinerea si actualizarea periodica a procesului pentru modelul de operare al capabilitatilor de monitorizare al incidentelor de securitate IT si combatere al atacurilor cibernetice.