Supervizor - Securitate IT

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Supervizor - Securitate IT active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.
  Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

  Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

  BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

  Cerinte

  Cerintele postului:
  Studii superioare - licenta in automatica sau discipline similare in domeniul IT si al securitatii IT sau experienta de lucru echivalenta
  Vechime de minim 3 ani in activitate, din care 2 ani in activitate de conducere si 1 an in zona de securitate IT
  Buna cunoastere a domeniilor de securitate a informatiei si IT, intelegerea standardelor de securitate si gestiunea riscului.
  Cunostinte tehnice aprofundate din domeniile de administrare infrastructura IT, retele si comunicatii, specializare securitate IT, protocoale de securitate si criptografie, servere centrale si sisteme de operare aferente, baze de date, middleware si aplicatii IT.
  Experienta cu sistemele folosite in operarea securitatii IT – SIEM, IDS/IPS, firewall, web application firewall, DLP, corelarea evenimentelor de securitate.
  Tehnici de control si monitorizare a echipamentelor si sistemelor IT si de securitate IT.
  Cunostinte legislative specifice domeniului securitatii informatiei.
  Experienta cu politici si proceduri de securitate, scrierea documentatiei tehnice.
  Limba engleză – nivel avansat.

  Responsabilitati

  Responsabilitati specifice:
  Coordoneaza echipele de operare a centrului de operatiuni securitate cibernetica care monitorizeaza si raspund la orice incidente, identificate sau nu, de securitate IT, folosind sistemele si procesele de monitorizare existente, sau reactioneaza prompt la orice eveniment sau incident raportat de securitate IT si de atacuri cibernetice.
  Gestioneaza asigurarea monitorizarii si analizei evenimentelor de securitate IT si atacuri cibernetice, folosind tehnologii multiple de securitate IT, care includ, dar nu se limiteaza doar la acestea, sistemele SIEM, sistemele de detectare intruziuni IDS/IPS, sisteme de securizare a perimetrului, Firewall, proxy, Web Application Firewalls, sisteme de detectarea malware si virusi, sisteme de detectare a integritatii fisierelor, DLP si altele instrumente definite pentru acest serviciu.
  Asigura corelarea evenimentelor de securitate cibernetica si IT si raportarea lor catre Directia Managementul Securitatii si Continuitatii Afacerii, precum si catre celelalte entitati interne (risc si conformitate) si externe (CIRT) care asigura gestiunea raspunsului la incidentele de securitate cibernetica, sau catre sursele relevante, pentru a determina un potential risc crescut catre business.
  Lucreaza impreuna cu echipele desemnate pentru raspunsul la incidentele de securitate cibernetica pentru a ajuta la identificarea cauzei generatoare de incident si a sursei atacurilor, precum si pentru escalarea la urmatoarele nivele a incidentelor.