Supervizor - Securitate IT

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Supervizor - Securitate IT active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
  • Banci
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 20.10.2017
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

    Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

    BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

    In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

    Cerinte

    Cerintele postului:
    Studii superioare - licenta in automatica sau discipline similare in domeniul IT si al securitatii IT sau experienta de lucru echivalenta
    Vechime de minim 3 ani in activitate, din care 2 ani in activitate de conducere si 1 an in zona de securitate IT
    Buna cunoastere a domeniilor de securitate a informatiei si IT, intelegerea standardelor de securitate si gestiunea riscului.
    Cunostinte tehnice aprofundate din domeniile de administrare infrastructura IT, retele si comunicatii, specializare securitate IT, protocoale de securitate si criptografie, servere centrale si sisteme de operare aferente, baze de date, middleware si aplicatii IT.
    Experienta cu sistemele folosite in operarea securitatii IT – SIEM, IDS/IPS, firewall, web application firewall, DLP, corelarea evenimentelor de securitate.
    Tehnici de control si monitorizare a echipamentelor si sistemelor IT si de securitate IT.
    Cunostinte legislative specifice domeniului securitatii informatiei.
    Experienta cu politici si proceduri de securitate, scrierea documentatiei tehnice.
    Limba engleză – nivel avansat.

    Responsabilitati

    Responsabilitati specifice:
    Coordoneaza echipele de operare a centrului de operatiuni securitate cibernetica care monitorizeaza si raspund la orice incidente, identificate sau nu, de securitate IT, folosind sistemele si procesele de monitorizare existente, sau reactioneaza prompt la orice eveniment sau incident raportat de securitate IT si de atacuri cibernetice.
    Gestioneaza asigurarea monitorizarii si analizei evenimentelor de securitate IT si atacuri cibernetice, folosind tehnologii multiple de securitate IT, care includ, dar nu se limiteaza doar la acestea, sistemele SIEM, sistemele de detectare intruziuni IDS/IPS, sisteme de securizare a perimetrului, Firewall, proxy, Web Application Firewalls, sisteme de detectarea malware si virusi, sisteme de detectare a integritatii fisierelor, DLP si altele instrumente definite pentru acest serviciu.
    Asigura corelarea evenimentelor de securitate cibernetica si IT si raportarea lor catre Directia Managementul Securitatii si Continuitatii Afacerii, precum si catre celelalte entitati interne (risc si conformitate) si externe (CIRT) care asigura gestiunea raspunsului la incidentele de securitate cibernetica, sau catre sursele relevante, pentru a determina un potential risc crescut catre business.
    Lucreaza impreuna cu echipele desemnate pentru raspunsul la incidentele de securitate cibernetica pentru a ajuta la identificarea cauzei generatoare de incident si a sursei atacurilor, precum si pentru escalarea la urmatoarele nivele a incidentelor.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (9)