Career Coffee with Microsoft

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Microsoft active.


Vezi toate anunturile Career Coffee with Microsoft active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in IT Software active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Companie: Microsoft
Domeniu:
  • IT Hardware
  • IT Software
  • Management Trainee
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 04.09.2018
    Remote work: On-site


    Career Coffee with Microsoft este prima ta intalnire informala cu echipa Microsoft si ocazia de care aveai nevoie pentru a-ti incepe cariera.

    Te invitam la o cafea aromata sa iti povestim cum poate arata viitoarea ta cariera alaturi de noi. Ne dorim sa te cunoastem mai bine, sa discutam despre oportunitatile de cariera @Microsoft Romania si despre ce inseamna sa lucrezi in echipa noastra, toate acestea intr-un cadru destins si prietenos.

    Vino la Tucano Coffee Madagascar (AFI, zona de birouri, clădirea 4-5), pe 11 octombrie, intre orele 10:00 – 12:00, sa cunosti echipa Microsoft si sa discuti cu fostii nostri trainee din programul MACH. Ei vin sa iti povesteasca despre parcursul lor profesional in cadrul Microsoft si sa iti dezvaluie mici insight-uri care iti pot asigura o cariera in companie.

    Toamna aceasta ai posibilitatea sa aplici la 2 programe oferite de Microsoft studentilor sau absolventilor cu studii tehnice, care iti ofera un mediu de lucru international si o dezvoltare in cariera orientata nevoilor tale. Este vorba despre MACH – Microsoft Academy for College Hires, programul despre care vom discuta mai multe la intalnire si Technical Engineer Internship.

    Daca vii la intalnirea cu echipa noastra, afli toate detaliile despre ce inseamna sa lucrezi alaturi de noi, ce profil cautam pentru aplicantii la programele Microsoft, cum se desfasoara procesul de selectie, ce beneficii ai, cum este mediul de lucru in companie si alte mici dezvaluiri despre noi.

    Uite cateva detalii despre agenda evenimentului:

    • Prima parte a discutiei consta in prezentarea echipei noastre si in mici joculete prin care sa ne cunoastem mai bine;
    • Apoi, trainee-ii iti povestesc despre parcursul lor in programul MACH, background-ul pe care il au, cum i-a ajutat aceasta experienta si la ce proiecte lucreaza, in prezent, in cadrul Microsoft;
    • Ai sansa sa afli toate detaliile despre cum sa te pregatesti pentru procesul de selectie, urmand apoi o sesiune de intrebari pe care le asteptam de la participanti;
    • Ultima parte a intalnirii noastre consta in discutii dedicate cu trainee-ii MACH, in care vei afla cum este sa lucrezi la Microsoft, ce pachet de beneficii ai, la ce programe de dezvoltare ai acces, cum arata o zi obisnuita a unui trainee MACH, ce sfaturi si recomandari iti ofera daca vrei sa intri in acest program.
    Crezi ca iti faci timp sa te intalnesti cu echipa Microsoft la o cafea? Daca ti-am starnit interesul si vrei sa te alaturi noua, asteptam cu drag inscrierea ta la eveniment.

    P.S. Tucano Coffee Madagascar, 11 octombrie, intre orele 10:00 - 12:00. Vino sa ne cunoastem!

    *Participarea la eveniment se face pe baza de selectie a aplicantilor, fiind contactati candidatii invitati.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Remote

    Vezi job-uri similare (581)