Asistent Trezorerie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Asistent Trezorerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 15.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  În calitate de Asistent trezorerie, principalele tale misiuni vor fi:

  Monitorizarea diferențelor bancare restante din lunile anterioare; 

  Menținerea în permanență a unei relații active cu băncile implicate în vederea clarificării și soluționării erorilor la nivelul sistemelor de plăți implimentate; 

  Gestionarea zilnică a nevoilor de trezorerie prin utilizarea instrumentelor financiar-bancare specifice în concordanță cu nevoile de moment ale companiei; 

  Gestionarea conturilor bancare și a devizelor; 

  Realizarea activităților administrative specifice poziției sale (creare baze de date clienți, arhivarea documentelor bancare).   

  Responsabilitati

  Căutăm o persoană receptivă, comunicativă, cu spirit de echipă și capacitate de organizare pentru a se alătura departamentului financiar, la sediul nostru din Iași.  Pentru reușita în această misiune sunt necesare:

  Cunoștințe de bază în domeniul financiar-bancar; 

  Cunoștințe de limbă franceză (nivel B1); 

  Capacitate de analiză și sinteză: gândire logică, spirit analitic; 

  Bune abilități de comunicare.

  Alte informatii

   Pentru că apreciem implicarea, oferim:  Formare în cadrul echipei;
  Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
  Pachet salarial atractiv.