Agent suport clienti - limba romana

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ManpowerGroup Romania active.


Vezi toate job-urile Agent suport clienti - limba romana active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Angajator: ManpowerGroup Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 12.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  De peste 70 de ani, ManpowerGroup reprezinta puntea de legatura intre milioane de persoane si piata muncii, prin brandurile sale Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions si Right Management. Compania este prezenta pe piata din Romania din 2003, iar in acesti ani peste 400 de clienti si zeci de mii de candidati au avut incredere in noi pentru a le oferi flexibilitatea, agilitatea, talentele, competentele si oportunitatile de care au nevoie. Indiferent daca va aflati la inceput de drum, sau sunteti profesionisti experimentati, brandurile ManpowerGroup va pot oferi oportunitatile potrivite de a va dezvolta, a dobandi noi abilitati si competente, a fi expusi la proiecte pline de provocari si a creste profesional.

  Cerinte

  • Abilitati foarte bune de customer service;

  • Persoana comunicativa, amabila, calma, orientata catre client, dornica de o cariera intr-unele dintre cele mai valoroase companii din Romania;

  • Minim studii medii (diploma de bacalaureat)

  Responsabilitati

  Responsabilitati : preluarea solicitarilor venite prin mail / apel telefonic, din partea clientilor si acordarea de support acestora.

  Alte informatii

  Program: 3 ture saptamanale (7:00 - 15:30 / 9:00 - 17:30 / 13:30 - 22:00) - 2 weekend-uri / luna lucrate, cu liber aferent in timpul saptamanii

  Locatia: Global City - langa metrou Pipera

  Salariul lunar: 1400 lei net + bonuri de masa (aproximativ 200 lei) + decontare transport RATB + Metrorex (120 lei) + discount-uri substantiale (pachet medical, produse reteaua proprie, sala sport/fitness)

  Contract pe o perioada determinata de 3 luni + posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata