Reprezentant medical pentru TM, AR, CS, HD, BH

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Add Value Serv active.


Vezi toate job-urile Reprezentant medical pentru TM, AR, CS, HD, BH active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: Add Value Serv
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 29.01.2018
  Scurta descriere a companiei

  Add Value Serv () Lucram pentru companii determinate sa fie in topul domeniului lor de activitate prin calitatea angajatilor recrutati, prin instruirea oferita angajatilor existenti, si prin remodelarea politicilor comerciale, de marketing si financiare, companii care se bazeaza pe un management performant si pe motivarea corespunzatoare a angajatilor, realizand o retentie pe termen lung prin sustinerea dezvoltarii profesionale. Cautam in permanenta profesionisti si "tinere sperante" pentru domenii precum: 
  - servicii medicale (medici, asistente medicale etc.) 
  - proiectare in constructii pentru proiecte mari (arhitecti, ingineri constructori, project manageri, directori de investitii etc.) - agri-business (productie, marketing, vanzari, ferme etc.) 
  - FMCG (vanzari, marketing etc.) -consultanta in obtinerea de fonduri structurale 
  - manageri dornici si capabili sa faca faca unor provocari de business 
  - oameni de vanzari care stiu sa faca diferenta in piata 

  Candidatii ne cauta pentru capacitatea noastra de a-i ajuta sa identifice cele mai bune oportunitati de angajare, in dezvoltarea carierei si in luarea celor mai bune decizii. Fiecare beneficiaza de confidentialitate si suport personalizat. Clientii nostri se bazeaza pe capacitatea de a ne incadra in timpul si bugetul alocat, fie ca e vorba de identificarea si atragerea celor mai potriviti candidati, fie ca e vorba de evaluarea si analiza potentialului de crestere a angajatilor existenti, sau de consultanta punctuala in managementul resurselor umane. 

  Trimite CV cu poza si asteptari salariale si afla mai multe despre aceasta oportunitate. Candidatii selectati vor fi contactati in urmatoarele 4 saptamani.
  ​​​​​​​

  Cerinte

  - experienta anterioara in promovarea la medici specialisti este un avantaj

  - disponibilitatea la deplasari si carnet de condus auto cat. B

  - capacitatea de a lucra independent

  - dorinta de a invata

  - initiativa

  Responsabilitati

  Pentru clientul nostru, companie internationala, producator de medicamente inovatoare, eliberate pe baza de prescriptie medicala, cautam Reprezentant medical pentru Timisoara si judetele din jur - project-based (pe perioada determinata - poate fi medic rezident, de preferat dermatologie, alergologie, pediatrie sau medicina de familie).

  Alte informatii

  Trimite CVul si afla mai multe despre cum poti face un pas important in cariera.