Team Leader recrutare - Bucuresti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Team Leader recrutare - Bucuresti active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.09.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  - Minimum 2-3 ani experienta in coordonare de echipe ( reprezinta un avantaj experienta in coordonarea unei echipe de recrutare);  - Experienta in lucrul pe baza de obiective / targete si raportarea rezultatelor catre managementul companiei;  - Capacitatea de a te adapta la situaţii noi, neprevăzute ;  - Cunoaşterea de instrumente PC: Excel, Word , Internet ;  - Cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat atat in scris cat si conversational (nivel minimum B2) ;  - Poate reprezenta un avantaj cunoasterea limbii franceze la un nivel mediu-avansat;

  Responsabilitati

  - Implementarea strategiei de recrutare ;  - Coordonarea recrutorilor de la sediul nostru din Bucuresti;  - Recrutarea, training-ul noilor membri ai echipei si motivarea acestora;  - Evaluarea membrilor echipei;  - Delegarea sarcinilor si monitorizarea procesului de atingere a targetelor/obiectivelor recrutorilor;  - Raportarea rezultatelor catre managerul departamentului de recrutare si catre top management-ul companiei ;  - Participarea periodica la sedintele organizate de catre comitelele de conducere din cadrul companiei ;  - Managementul performanței: coaching pe procese de recrutare;

  Alte informatii

  Și pentru că valorificăm implicarea și dorința de a învăța, oferim următoarele beneficii:


  - Training inițial și periodic specific activității desfășurate;


  - Feed-back și coaching din partea responsabililor direcți;
  - Oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;