Specialist Securitate

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Specialist Securitate active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 06.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.
  Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

  Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

  BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

  Cerinte

  -Studii superioare tehnice sau de alta specialitate apropiata si cursuri de perfectionare in domeniul IT si securitatea informatiei;
  -Vechime minima in specialitate de 4 ani, din care 2 ani in institutii financiar-bancare;
  -Buna cunoastere a domeniilor de securitate a informatiei si IT.
  -Buna cunoastere privind administrarea infrastructurii IT din cadrul corporatiilor de nivel mediu si mare
  -Cunoasterea activitatii bancare, a reglementarilor legale si interne specifice domeniului de activitate.
  -Tehnici de control si monitorizare a echipamentelor si sistemelor IT
  -Tehnologii si tendinte in domeniul IT Security
  -Cunostinte legislative specifice domeniului securitatii informatiei
  -Engleza la nivel avansat.

  Responsabilitati

  -Defineste si propune pentru publicare politici, proceduri si regulamente interne/locale specifice securitatii informatice privind realizarea/ administrarea/ utilizarea proceselor si a resurselor IT care asigura securitatea informatiei in concordanta cu politicile de Group si cu legislatia in vigoare.
  -Defineste, controleaza si supervizeaza implementarea cerintelor de securitate tehnologica pentru infrastructura IT.
  -Aproba, verifica si evaluează realizarea/ testarea planurilor de acţiune in cazul infectărilor cu programe maliţioase, programe tip virus;
  -Participa la investigatii si raporteaza nivelului ierarhic superior rezultatul acestora privind furtul de informatii, distrugere, sustragere, modificare si alte aspecte privind accesul si utilizarea neautorizata a resurselor IT;
  -Evalueaza, aproba si testeaza schimbarile din cadrul infrastructurii sau sistemelor IT propuse prin procesul de Change Management sau rezultate in urma unor activitati operationale de intretinere si actualizare software din perspectiva asigurarii cerintelor specifice securitatii informatiei.
  -Propune pentru aprobare si monitorizeaza implementarea proiectelor si proceselor destinate:
  -Analizeaza si propune solutii de micsorare a riscurilor identificate in urma evaluarilor periodice ale proceselor functionale conform reglementarilor specifice.
  -Asigura controlul corespunzator diminuarii riscurilor de securitate a informatiei in conformitate cu indicatorii specifici 2nd Line of Defense (LoD).