Ofiter recuperare prin Vizite

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Raiffeisen Bank active.


Vezi toate job-urile Ofiter recuperare prin Vizite active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: Raiffeisen Bank
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Botosani
 • Iasi
 • Vaslui
 • Actualizat la: 04.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate.


  Daca esti la inceput de cariera te invitam sa faci primul pas, cu un stagiu de practica sau un program de internship, sau identifica locul de munca ideal pentru tine si alatura-te echipei Raiffeisen Bank!

  Totodata daca esti un profesionist cu experienta, la Raiffeisen Bank iti oferim permanent oportunitatile pentru a iti dezvolta constant competentele si a atinge urmatorul nivel.

  Cerinte

  Efectuarea de vizite pe teren in vederea obtinerii “promisiunii de plata”, respectand procedurile si regulile interne de lucru.
  Utilizarea informatiilor necesare din bazele de date existente pentru informarea corecta a clientilor debitori existenti in strategia de lucru (PF si Micro).
  Consultarea altor baze de date pentru identificarea unor modalitati noi de contact a clientilor debitori, altele decat cele inregistrate in evidentele bancii.
  Inregistrarea concluziei vizitei efectuate in baza de date a clientilor debitori, potrivit procedurilor interne de lucru.
  Efectuarea de propuneri de instituire hold-uri, blocari facilitati de credit si retrageri din disponibilul existent pentru acoperirea restantelor.
  Efectuarea de oferte de reducere / restructurare a datoriilor inregistrate, in baza criteriilor de eligibilitate stabilite.
  Preluarea apelurilor primite de la clientii din portofoliu si negocierea sumelor restante.

  Responsabilitati

  Permis categoria B
  Minim 1 an experienta bancara
  Experienta in relationarea cu clientii
  Rezultat "Deliver" obtinut la cea mai recenta sesiune de evaluare a performantei
  Abilitati de organizare, planificare si prioritizare

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Raiffeisen Bank. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Raiffeisen Bank >>