Ofiter recuperare prin Vizite

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Raiffeisen Bank active.


Vezi toate job-urile Ofiter recuperare prin Vizite active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: Raiffeisen Bank
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Botosani
 • Iasi
 • Vaslui
 • Actualizat la: 04.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate.
  Pentru noi "Reusim impreuna" este o atitudine, o stare de spirit, care exprima valorile noastre reprezentative: o echipa unita, ce colaboreaza pentru a oferit clientilor cea mai buna solutie financiara si o relatie bazata pe un parteneriat de lunga durata. Esenta marcii Raiffeisen este spiritul de echipa, cel care ii uneste pe membrii acesteia si ii ajuta sa contribuie la atingerea obiectivelor echipei si ale organizatiei.

  Daca este la inceput de cariera te invitam sa faci primul pas, cu un stagiu de practica sau un program de internship, sau identifica locul de munca ideal pentru tine si alatura-te echipei Raiffeisen Bank!
  Totodata daca esti un profesionist cu experienta, la Raiffeisen Bank iti oferim permanent oportunitatile pentru a iti dezvolta constant competentele si a atinge urmatorul nivel.

  Cerinte

  Efectuarea de vizite pe teren in vederea obtinerii “promisiunii de plata”, respectand procedurile si regulile interne de lucru.
  Utilizarea informatiilor necesare din bazele de date existente pentru informarea corecta a clientilor debitori existenti in strategia de lucru (PF si Micro).
  Consultarea altor baze de date pentru identificarea unor modalitati noi de contact a clientilor debitori, altele decat cele inregistrate in evidentele bancii.
  Inregistrarea concluziei vizitei efectuate in baza de date a clientilor debitori, potrivit procedurilor interne de lucru.
  Efectuarea de propuneri de instituire hold-uri, blocari facilitati de credit si retrageri din disponibilul existent pentru acoperirea restantelor.
  Efectuarea de oferte de reducere / restructurare a datoriilor inregistrate, in baza criteriilor de eligibilitate stabilite.
  Preluarea apelurilor primite de la clientii din portofoliu si negocierea sumelor restante.

  Responsabilitati

  Permis categoria B
  Minim 1 an experienta bancara
  Experienta in relationarea cu clientii
  Rezultat "Deliver" obtinut la cea mai recenta sesiune de evaluare a performantei
  Abilitati de organizare, planificare si prioritizare