Administrator Operatiuni Automatizate

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Administrator Operatiuni Automatizate active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 01.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.
  Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

  Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

  BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

  Cerinte

  Profilul tau:

  Minim studii superioare economice/ tehnice/IT
  Vechime minima in activitate/specialitate/domeniu-2 ani din care 1 an in institutii financiar-bancare
  Cunostinte de managementul capacitatii in medii de productie
  Intelegerea disciplinelor de control al schimbarii formale si al defectelor
  Cunostinte in zonele de monitorizare, raportare si auditare
  Cunostinte IT
  Engleza -– nivel avansat

  Responsabilitati

  Ce vei face:

  Asiguri disponibilitatea, incadrarea in parametrii normali de performanta si continuitatea operationala a aplicatiilor repartizate din mediul de productie.
  Estimezi necesarul pentru forta de munca virtuala si asiguri utilizarea optima a acesteia in mediul operational, prin imbunatatirea continua a performantei robotilor.
  Monitorizezi organizarea conditiilor prealabile (infrastructura hardware si software, acces utilizatori etc.).
  Oferi suport rolurilor IT din cadrul bancii pentru conditiile prealabile RPA (robotics process automation), organizarea mediului IT, instalare software, testare si punerea in productie.
  Programezi si rulezi procesele RPA, investighezi problemele din procesele live si formulezi cereri de schimbare sau de suport atunci cand este necesar.
  Administrezi si aloci volumele de munca pe procese.
  Reprezinti primul nivel de suport pentru responsabilii de proces atunci cand apar proleme in utilizarea live a robotilor, identifici, clasifici si postezi cereri de solutionare a incidentelor in functie de tipul de incident.
  Monitorizezi aparitia incidentelor si a modului lor de tratare si în functie de gravitatea lor informezi nivelele ierarhice adecvate. Urmaresti progresul incidentelor deschise.
  Participi la stabilirea si/sau validarea configuratiilor pentru mediile de dezvoltare, testare si productie pe baza cerintelor.
  Participi la procesul de documentare a normelor, procedurilor si metodologilor specifice domeniului sau de activitate.
  Urmaresti imbunatatirea mijloacelor si tehnicilor de monitorizare operationala a aplicatiilor repartizate pentru a asigura operativitatea si reducerea timpului de interventie in cazul incidentor.
  Raportezi catre conducerea biroului si departamentului abaterile de la nivelele de servicii agreate specifice activitatii de administrare aplicatii, precum si problemele aparute.