Network Security Apprentice

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile AMPEC DATA SERVICE active.


Vezi toate job-urile Network Security Apprentice active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Telecomunicatii active pe Hipo.ro

Angajator: AMPEC DATA SERVICE
Domeniu:
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 07.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  AMPEC DATA SERVICE SRL are următorul profil:

  Telecomunicaţii: vânzări de echipamente cu servicii aferente (proiectare, instalare, operare, întreţinere, service, suport tehnic), cablare structurată Cu/FO, echipare datacenters.

  Cerinte

  Operare si intretinere sistem integrat de securitate Fortinet, proiecte provocatoare, clienti corporate. Calificari si certificari de obtinut, eventual, pe parcurs. Experienta de cel putin 2 ani in domeniul securitatii sistemelor informatice si a retelelor este un avantaj, ca si notiunile de administrare sisteme Windows, Unix, Mail Servers, Access Control Servers, sisteme si aplicatii corporate, precum si programarea aplicatiilor WEB. Este binevenita dorinta a-ti creste competentele si de a aprofunda domeniul securitatii ca white hat (ethical) hacker. Echipa profesionista gata sa te ajute sa te perfectionezi, daca gandesti cu propriul cap si nu astepti mereu sa te scoata altii din incurcatura.

  Responsabilitati

  Responsabilitati functie de nivelul atins, mergand pana la mentinerea in stare de functionare permanenta a unor retele si aplicatii critice. Activităţi de rutină în echilibru cu cele de cercetare şi studiu.

  Alte informatii

  Beneficii standard in industrie. Program flexibil (enjoy responsibly!).