Asistent/a Administrativ - Iasi

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 24.09.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Pentru reuşită în această misiune, vei avea nevoie de:

  Limba franceză – minim nivel A2-B1 ;

  Limba engleză (sau oricare altă limba străină) – nivel minim A2-B1 – constituie un avantaj;

  Abilităţi Microsoft Excel ;

  Abilităţi de organizare ;

  Spirit de echipa ;

  Atenţie la detalii ;

  Rigurozitate ;

  Răbdare.

  Responsabilitati

  Eşti o persoană riguroasă, dar şi curioasă, avec un ''peu de Français''?  Atunci trimite-ne CV-ul, iar noi te vom contacta.  Căutăm o persoană organizată şi responsabilă pentru a se alătură echipei noastre din Iaşi !     Îţi propunem un job administrativ unde vei fi responsabil cu introducerea dosarelor de achiziţii în baze de date specifice, cu privire la :

  Înregistrarea în programele informatice ofertele care fac parte din portofoliul gestionat, cu scopul de a asigura respectarea termenelor de realizare;

  Pregătirea de rapoarte statistice, utilizând programele informatice puse la dispoziţie, în vederea asigurării elementelor necesare analizei ofertelor;

  Îndeplinirea sarcinilor periodice trasate de superiorul ierarhic cu referire la înregistrarea ofertelor şi realizarea rapoartelor;

  Exactitatea datelor furnizate.

  Alte informatii

  Şi pentru că dorim să fii cel mai bun, îţi propunem următoarele beneficii:  Formare în cadrul companiei;
  Reale oportunităţi de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipa dinamică şi de succes.