Buyer International cu limba turca

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Buyer International cu limba turca active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Constanta
 • Actualizat la: 20.12.2017
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Candidatul ideal  Candidatul ideal trebuie să posede o atitudine proactivă, spirit de inițiativă şi abilități antreprenoriale pentru a se alătura echipei de specialişti achiziţii cu limba turcă în dezvoltarea unui proiect ambițios.  Căutam persoane cu:  - Bune abilități de comunicare şi negociere și o excelentă capacitate de a stabili relații de afaceri de calitate cu clienții;  - Reale calităţi de adaptare, pragmatism şi spirit competitiv;  - Bune abilități de organizare;  - Un nivel avansat de limbă turcă (B2-C1);  - Un nivel mediu de limbă engleză;  - Cunoașterea de instrumente PC: Excel, Word, Internet.

  Responsabilitati

  În calitate de buyer internaţional cu limba turcă, principalele misiuni vor fi:  - Gestionarea şi dezvoltarea unei relaţii de business cu furnizori din Turcia şi identificarea potenţialului de destocaj;  - Negocierea contractelor de achiziţie şi urmărirea întregului proces logistic;  - Colaborarea cu partenerul Francez;  - Prospectarea pieţii în vederea dezvoltării bazei de date cu noi furnizori.

  Alte informatii

  Beneficii:


  - Acces la şcoala internţională de formare a companiei + training-uri;


  - Reale oportunităţi de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică şi de succes;


  - Pachet salarial atractiv + prime în funcţie de performanţă.