Internship platit in departamentul IT

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield Romania active.


Vezi toate job-urile Internship platit in departamentul IT active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield Romania
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 17.08.2017
  Scurta descriere a companiei

  Smithfield Romania este prezenta pe piata din Romania din 2004, dezvoltand de-a lungul timpului un model de afacere de succes, in urma investitiilor de peste 600 milioane USD, realizate pana in prezent. In cadrul grupului nostru de firme functioneaza in sistem integrat companiile Smithfield Ferme (divizia crestere porcine) si Smithfield Prod (divizia carne).

  Smithfield Romania a castigat de-a lungul timpului o pozitie de lider in industria carnii de porc, prin integrarea principiilor dezvoltarii sustenabile in strategia de afaceri. Ca parte a sustinerii dezvoltarii durabile a sectorului agricol și de crestere a animalelor din Romania. Smithfield Romania se implica in mod continuu in programe de dezvoltare sustenabile de impact in comunitatile zonelor in care ne desfasuram activitatea.

  Compania noastra investeste continuu in dezvoltarea profesionala a celor peste 2000 de angajati care provin in cea mai mare parte din comunitatile unde ne desfasuram activitatea. Smithfield Romania propune solutii multiple pentru dezvoltarea carierei deoarece consideram ca adevarata valoare Smithfield Romania rezida in fiecare dintre angajatii companiei, in implicarea si in dorinta lor de a schimba lucrurile in bine! Echipa Smithfield Romania are capacitatea de a se adapta pentru a face fata oricarei situatii si, totodata, de a se mobiliza intr-un mod extraordinar, acest lucru fiind demonstrat in practica prin pozitia de lider pe domeniul nostru de activitate.


  www.smithfield.ro
  www.smithfieldferme.ro

  Cerinte

  Dorim sa colaboram cu studenti sau masteranzi responsabili si ambitiosi, pentru care situatiile necunoscute reprezinta provocari, care sunt entuziasti si dornici sa lucreze in echipa.

  Responsabilitati

  Daca esti interesat(a) sa acumulezi experienta intr-un departament de IT dintr-o companie multinationala iti propunem un program de Internship platit pe o perioada de 6 luni cu un program full time. Vei avea posibilitatea de a invata alaturi de o echipa de profesionisti, de a lucra cu echipamente si tehnologii moderne sub indrumarea unei echipe pregatite si specializate. Vei invata sa lucrezi cu baze de date in sistem ERP, vei oferi suport in generarea de rapoarte si realizarea diferitelor setari pentru utilizatori.