Specialist Comerț Internațional cu limba engleză

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Specialist Comerț Internațional cu limba engleză active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 15.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Căutăm un coleg cu atitudine proactivă, spirit de inițiativă și cu abilități antreprenoriale pentru un proiect ambițios.  Pentru a reuși ai nevoie de:  - Bune abilități de comunicare şi negociere și o excelentă capacitate de a stabili relații de afaceri de calitate cu clienții;
  - Reale calităţi de adaptare, pragmatism şi spirit competitiv;
  - Bune abilități de organizare;
  - Un nivel avansat de limbă engleză (B2);
  - Cunoașterea limbii franceze reprezintă un avantaj;
  - Cunoașterea de instrumente PC: Excel, Word, Internet.

  Responsabilitati

  În calitate de Specialist Comerț Internaţional cu limba engleză, principalele misiuni vor fi:  - Gestionarea şi dezvoltarea unei relaţii de business cu furnizori din Europa şi identificarea potenţialului de destocaj;
  - Negocierea contractelor de achiziţie şi urmărirea întregului proces logistic;
  - Colaborarea cu partenerul Francez;
  - Prospectarea pieţii în vederea dezvoltării bazei de date cu noi furnizori.

  Alte informatii

  Beneficii:


  - Acces la şcoala internaţională de formare a companiei și la diverse training-uri;
  - Reale oportunităţi de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică şi de succes;
  - Pachet salarial atractiv si bonus de performanţă;
  - Acces la târguri internaţionale/întâlniri business cu partenerii de afaceri.