Funcționar administrativ cu limba franceză

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Funcționar administrativ cu limba franceză active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Administratie - Stiinte politice active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Administratie - Stiinte politice
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 13.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Căutăm o persoană dinamică, autonomă, cu spirit de inițiativă și capacitate de organizare pentru a se alătura echipei noastre din Timișoara.

  Pentru reușita în această misiune este nevoie de:

  - Cunoștințe de limba franceză la un nivel mediu – nivel B2;
  - Abilități de analiză și prelucrare a informațiilor;
  - Cunoștințe în utilizarea programelor din pachetul Office; 
  - Spirit de echipă, seriozitate, viteză de reacție și multitasking.

  Responsabilitati

  În calitate de Funcționar administrativ cu limba franceză principalele tale responsabilitati vor fi:  - Traducerea etichetelor de pe produse (compoziție, gramaj), conform legislației în vigoare;
  - Generarea și printarea etichetelor pentru produsele din platforma noastră din Timișoara;
  - Introducerea informațiilor traduse în baza de date;
  - Etichetarea produselor – dacă situația o va cere.


  Alte informatii

  Beneficii:

  - Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
  - Pachet salarial atractiv.