Junior Buyer

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Farmacia Dona active.


Vezi toate job-urile Junior Buyer active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: Farmacia Dona
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Management Trainee
 • Marketing
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 06.12.2017
  Scurta descriere a companiei

  Farmacia DONA este unul dintre cele mai apreciate nume in retailul farmaceutic din Romania, cu o reputatie solida construita în cei peste 25 de ani de activitate. În fiecare zi, în oricare dintre cele peste 320 de Farmacii DONA vei intra, vei fi întampinat cu atentie, grija, dar mai ales cu respect. La fel ca tine, peste 2,5 milioane de pacienti trec lunar pragul Farmaciilor DONA.

  Peste 2.500 de profesionisti în domeniul sanatatii lucreaza în Grupul DONA, cu totii find devotati unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai înalt nivel calitativ.

  Alatura-te si tu echipei DONA!
  www.FarmaciileDONA.ro

  Cerinte

  - Esti un viitor Director General intr-o mare companie?

  - Ai absolvit deja, o facultate cu profil de Marketing, Economic, Tehnic sau Administrare a afacerii in UE?
  - Ai experienta in minima in negocieri, intelegi deja ce ai de cerut de la o firma si ce doreste o firma de la angajati? Doresti sa-ti incepi cariera intr-o companie mare si sa inveti sa aplici ceea ce ai invatat?
  - Crezi ca vei fi capabil sa negociezi si sa dezvolti relatii cu reprezentantii celor mai mari companii producatoare din piata farmaceutica, in numele unui lant de farmacii cu cifra de afaceri de peste 300 milioane de Euro?
  - In plus, esti persuasiv si ai abilitati de relationare, organizare si gestionare a informatiilor, respecti structural principiile eticii si deontologiei profesionale?

  Responsabilitati

  Daca apreciezi ca descrierea de mai sus ti se potriveste, aplica pentru un post de Junior Buyer in cadrul Dona Marketing Grup.

  Iti oferim incredere, sansa de a lucra intr-un mediu profesionist, un salariu atractiv corelat cu performanta si sanse reale de promovare. De asemenea, am integrat un program de dezvoltare si instruire continua, proceduri de lucru clare si suportul tehnic necesar unei bune desfasurari a activitatii.