Reprezentant Vanzari Farmaceutice/Brasov

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ManpowerGroup Romania active.


Vezi toate job-urile Reprezentant Vanzari Farmaceutice/Brasov active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: ManpowerGroup Romania
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Brasov
 • Actualizat la: 05.09.2017
  Scurta descriere a companiei

  De peste 70 de ani, ManpowerGroup reprezinta puntea de legatura intre milioane de persoane si piata muncii, prin brandurile sale Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions si Right Management. Compania este prezenta pe piata din Romania din 2003, iar in acesti ani peste 400 de clienti si zeci de mii de candidati au avut incredere in noi pentru a le oferi flexibilitatea, agilitatea, talentele, competentele si oportunitatile de care au nevoie. Indiferent daca va aflati la inceput de drum, sau sunteti profesionisti experimentati, brandurile ManpowerGroup va pot oferi oportunitatile potrivite de a va dezvolta, a dobandi noi abilitati si competente, a fi expusi la proiecte pline de provocari si a creste profesional.

  Cerinte

  Candidatul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
  -studii liceale sau universitare
  -experienta in vanzari: 2 ani
  -cunoasterea pietei farma reprezinta un avantaj

  Responsabilitati

  -Ofertează clienții cu produsele şi serviciile companiei, conform nevoilor clienților (medici, farmaciști, personal medical, clienți finali/pacienți).
  -Este responsabil de vizitarea farmaciilor și a altor unități de interes cu punct de vânzare aferent zonei alocate. Este responsabil de prezentarea corectă, actuală și cu impact a produselor şi serviciilor.
  -Provoacă, generează și preia comenzi de la clienți.
  -Asigură periodic/frecvent training tehnic (de produs) şi de tehnici de vânzare de bază, respectiv upselling şi cross selling, pentru clienţi