Mobile Account Consultant - Galati

Employer: Computer Generated Solutions Romania
Domain:
 • Customer Support - Client Service
 • Telecommunication
 • Sales
 • Job type: full-time
  Job level: Student/Graduate
  Location:
 • Galati
 • Updated at: 19.08.2017
  Short company description

  Computer Generated Solutions (CGS) Romania face parte din compania americană Computer Generated Solutions (CGS) care a fost înființată la New York, în anul 1984. In România, CGS deține 4 sedii și aproape 3000 de angajați, fiind în prezent, cea mai mare companie de tip suport center din țară. Clienții CGS Romania sunt companii de renume mondial, multe dintre ele prezente în Top Forbes 500, firme de nivel european sau mari companii din România. Clienții străini deservesc consumatori din întreaga lume, asfel că angajatii CGS Romania câștigă experiență profesională lucrând cu piețe precum SUA, țări din Vestul și Centrul Europei etc.

  CGS Romania este atractivă pentru candidați datorită posibilitatilor de dezvoltare pe care le oferă oricărui angajat din cadrul companiei. 90% din echipa de management a companiei este formată din angajați care au promovat din interiorul companiei, dovedind că au abilitățile necesare pentru un post de team leader, quality assurance, project manager, trainer, recruiter, technical support nivel 2 etc. Un alt motiv pentru care compania a devenit atractivă pentru candidați se referă la training-urile si acțiunile de formare a noilor angajați își demonstrează abilitățile în timpul procesului de recrutare.

  Candidatul ideal pentru CGS este acela care, pe lângă competențele specifice job-ului, are dorința să învețe, să se dezvolte, să lucreze într-un mediu tânăr si dinamic. Aproximativ 95% dintre angajaţii CGS sunt absolvenți sau studenți ai unor instituții de învățământ superior.

  Pe lângă beneficiile financiare, un job în cadrul CGS Romania, le oferă angajatilor sai posibilitatea de a-și perfecționa abilitățile de a comunica într-o limba străina, prin interacțiunea directă cu vorbitori nativi, într-un mediu multicultural, dar și beneficiul de a lucra după un orar flexibil care permite, spre exemplu, continuarea studiilor. In plus, la nivelul fiecăruia dintre sedii, se organizează concursuri tematice între echipele fiecărui departament, în urma cărora angajații pot câștiga diverse premii, precum: sume de bani, gadget-uri sau chiar excursii în România sau în străinătate.

  Requirements

  Do you have English skills and can you easily convince others to trust you?
  Do you need experience and money at the same time and are you searching for a job?
  At CGS we are hiring on a brand new customer service-sales combined position!

  Responsibilities

  CGS offers a great paid training experience for 6 weeks and continuous support with feedback in order for you to perform, learn and give the best you�ve got while working with US customers over the phone!

  Last but not least, do you think you need a new Smartphone? Is your Laptop running slow and you would like a new one? Is your living room dreaming for a big screen TV? All these prizes and a lot more will be available soon!
  Like that would`t be enough, you can grow within our company if you have what it takes, and I think you do!

  We offer:

  - attractive salary package
  - performance bonus (plus other incentives)
  - one month training