Internship plătit în marketing digital

Angajator: WebDigital
Domeniu:
 • Internship
 • Marketing
 • Publicitate - Agentii publicitate
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.01.2019
  Scurta descriere a companiei

  WebDigital este o agenție de marketing digital, specializată în gestionarea de campanii de promovare online prin achiziția inteligentă de media pe canale specifice, precum Facebook, Google sau Instagram. 

  Cerinte

  Să ai două certificări Googlee un atu;
  Să fii deschis către învățare, meticulos și ordonat ca un neurochirurg, curios și pasionat ca un explorator, să gestionezi eficient timpul avut la dispoziție și să nu treacă o zi degeaba pe lângă tine;
  Să fii o persoană responsabilă, capabilă de automotivare și rezultate;
  Să ai “DEX appeal” ridicat atât în română, cât și în engleză, și simțul umorului;
  Să vrei și să lupți pentru a reuși;
  Să fii noul nostru coleg la finalul programului de IST (internship “super-tare”)!

  Responsabilitati

  Să te dezvolți și să demonstrezi că îți dorești să fii următorul nostru coleg.

  Ai obigația să descoperi ce este mai potrivit pentru tine în cadrul departamentelor noastre, ce te entuziasmează și unde dorești să te dezvolți. Noi te vom ajuta constant pe tot acest drum.

  Desigur, vei putea, și e o responsabilitate, și să te distrezi împreună cu noi la biliard, tenis, board games sau alte “trăsnăi” care ne mai trec prin cap. :p

  Alte informatii

  Internship plătit, cu o durată de 6 luni, în care ai ocazia să descoperi lumea marketing-ului digital și unde ești potrivit aici, alături de o echipă care te dorește deja ca și coleg.

  Noi suntem WebDigital, o agenție specializată în campanii de Pay Per Click Marketing, ce protejează încă din 2009 investițiile clienților - peste 2 milioane de euro anual în peste 200 de campanii pentru produse și servicii.
  Dar dincolo de asta, ne dorim să fim o agenție care investește în dezvoltare personală, o agenție atentă și care caută constant echilibrul între privat-profesional, susținând munca “smart, not hard”.