Dezvoltator ABAP

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Dezvoltator ABAP active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 10.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Dacă:
  - Calculatoarele și tehnologia nu mai reprezintă un secret, ai studii tehnice (de preferat) și o experienţă de minim 6 luni in utilizarea limbajului de programare ABAP,
  - Ai cunoștințe tehnico –funcționale SAP în modulele: MM , FI, CO, SD și capacitatea de a programa în aplicația SAP,
  - Cunoști limba engleză la nivel avansat, 
  - Ești deschis (ă) să beneficiezi de formări la nivel internaţional,
  - Proactivitatea te definește, poţi urmări mai multe task-uri în același timp cu aceeași rigoare și supleţe, 
  - Ești organizat(ă), analitic (a) și știţi să prioritizati, deci … te potrivești perfect și te așteptăm în echipa IT la sediul nostru din București.

  Responsabilitati

  În calitate de Dezvoltator ABAP principalele tale misiuni vor fi:
  - Analiza nevoilor funcționale şi oferirea celor mai bune soluții tehnice (în SAP), adaptate nevoilor utilizatorilor.
  - Dezvoltarea programelor în limbajul ABAP.
  - Efectuarea parametrajului aplicației, redactarea documentaȚiei, efectuarea de teste unitare şi de integrare.
  - Implementarea aplicaţiilor împreună cu departamentul de exploatare şi asigurarea de asistenţă şi formare a utilizatorilor.
  - Efectuarea mentenanţei corective şi evolutive ale aplicaţiilor SAP.

  Alte informatii

  Beneficii:
  - Formare la nivelul companiei și internaţional;
  - Reale oportunitati de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alîturi de o echipî dinamicî și de succes;
  - Pachet salarial și mediu de lucru atractive.