International freight forwarder with French and English

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile International freight forwarder with French and English active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Transporturi active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Transporturi
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 04.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Dacă eşti o persoană dinamică şi motivată, cu abilităţi de negociere, cu simţ comercial şi capacitatea de anticipare a situaţiilor neprevăzute, dacă oportunitatea de a te forma şi dezvolta într-un mediu internaţional reprezintă o provocare pentru tine, atunci alătură-te echipei Transport la sediul nostru din București.      Pentru reuşita în această misiune este nevoie de:
  - Experientă profesională de cel puţin 2 ani într-unul din domeniile următoare: transport, logistică, vânzări, customer service, order management, achiziţii;  - Cunoaşterea limbilor engleză şi franceză nivel B2;  - Cunoştinţe de utilizare pachet Microsoft Office (îndeosebi Excel);  - Cunoştinţe SAP (reprezintă un avantaj);  - Bune capacităţi de organizare şi negociere;  - Gândire analitică;  - Atenţie la detalii;  - Simţ comercial.

  Responsabilitati

  În calitate de International freight forwarder în Veo, principalele tale misiuni vor fi:

   Organizare de transport pentru clienți externi:   -creșterea portofoliului de clienți internaționali; 
  -negocierea condițiilor de livrare, a tarifelor și identificarea celor mai bune soluții de transport. 

   Organizare de transport pentru clienți interni:   -contactarea furnizorilor de marfă din Europa pentru a asigura aprovizionarea platformelor logistice; 
  -organizarea transportului de marfă de la furnizorii din Europa către platformele logistice și urmărirea comenzilor până la recepționarea mărfii; 
  -rezervarea telefonică și prin e-mail a datelor și orelor de livrare la platformele de destinație; 
  -prospectare pentru îmbogățirea bazei de date de transportatori.

  Alte informatii

  Beneficii:
  - Pachet salarial atractiv;
  - Curs de limba franceza;
  - Training de specialitate.