Operator date

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Contexpert active.


Vezi toate job-urile Operator date active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: Contexpert
Domeniu:
 • Altele
 • Customer support - Client service
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

  Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

  Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai. In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

  Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala. Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.

  Cerinte

  - Sa fie serios, constiincioas si organizat;
  - Sa fie o persoana atenta la detalii;
  - Sa aiba bune cunostinte de operare PC;

  Responsabilitati

  - Inregistreaza datele in softul de contabilitate, cu respectarea targetului impus;
  - Verifica corectitudinea documentelor introduse;

  Alte informatii

  - Program: de Luni pana Vineri de la 9:00 la 17:30;
  - Locul de desfasurare al activitatii este in Militari (langa Mall Plaza Romania)
  - Salariul este de 1350 lei net pentru primele 3 luni + bonuri de masa (in valaoare de 200 lei); dupa perioada de 3 luni salariul este 1450 lei net + bonuri de masa (in valaoare de 200 lei);
  - Contractul este pe perioada nedeterminata;